• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infromer/Kurir

12.06.2024

10:09

Pretučen vozač Hitne pomoći: Ljuti suprug nasrnuo na Nemanju (29)

RINA

Vesti

Pretučen vozač Hitne pomoći: Ljuti suprug nasrnuo na Nemanju (29)

Podeli vest

Vozač hitne pomoći iz Kragujevca Nemanja B. (29) pretučen je ispred bolnice u Jagodini prilikom obavljanja službenog prevoza.

Na njega ja nasrnuo suprug pacijentkinje M.P. (71), koju je Nemanja sanitetskim vozilom dovezao iz Kragujevca u jagodinsku bolnicu na kontrolni pregled posle operacije kuka.

Kako su za Kurir rekli u Zavodu za urgentnu medicinu u Kragujevcu, vozač je juče po službenom nalogu odvezao pacijenatkinju u pratnji njenog supruga na kontrolu. Kada ih je ostavio u bolnici, vozač je otišao na doručak. Po završetku pregleda, muž pacijentkinje je pozvao vozača, koji je u roku od nekoliko minuta stigao ispred bolnice.

U tom trenutku ljutiti suprug je nasrnuo na Nemanju zadao mu pesnicama tri udarca u glavu. Mladi vozač se nije branio, već je dozivao upomoć, dok ga je razjareni čovek jurio oko sanitetskog vozila i udarao ženinom štakom.

Priskočili su zaposleni u bolnici i savladali supruga pacijentkinje. Došla je i policija, a po povređenog vozača iz Kragujevca otišao je njegov šef koji ga je odvezao na pregled u kragujevački UKC. Konstatovane su mu povrede glave, grudi i ruku.

Kolege iz Zavoda za urgentnu medicinu pretučenom vozaču dale su punu podršku i zahtevaju zaštitu prilikom obavljanja posla. O napadu na vozača hitne pomoći obavešteno je Ministarstvo zdravlja i zdravstvena inspekcija.

Očekuje se da se Zavod za urgentnu medicinu Kragujevac oglasi saopštenjem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija