• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti

14.06.2024

09:29

"Nemoj nemoj": Ovo je Dušan upucan u Mirijevu, pre pucnjave se čuo zapomaganje

Printskirn/društvene mreže

Vesti

"Nemoj nemoj": Ovo je Dušan upucan u Mirijevu, pre pucnjave se čuo zapomaganje

Podeli vest

Dušan K. (31) upucan je sinoć nakon svađe sa dvojicom muškaraca ispred zgrade u beogradskom naselju Mirijevo.

Pucnjava se dogodila sinoć oko 21 sat u Ulici Koste Nađ u Mirijevu. Napadači su nakon pucnjave pobegli i policija intezivno traga za njima.

- Pucnjavi je prethodila svađa dvojice muškaraca i povređenog Dušana K. Navodno, napadači su ga pozvali da se nađu ispred zgrade, u mirijevskom dečjem parku. Mladić je došao i ubrzo je usledila verbalna rasprava - kažu žitelji ovog beogradskog naselja i dodaju:

- Bilo je nekog i gurkanja, potezanja za majice, kako mi je rekao komšija. Čula se galama, ali nisam obraćala pažnju o čemu se radi, jer je tu park i nekad dečica znaju da ostanu duže, jer evo i raspust im se bliži, pa su stalno tamo. Nismo na prvu shvatili oko čega je izbila svađa.

Foto: Printskirn/društvene mreže

 

 

Kako dalje dodaju žitelji ovog kraja, ubrzo su se začuli pucnji.

- Čulo se: "Nemoj, nemoj..." a onda bam, bam. Onako uključen mi je bio televizor, ali opet je odjeknulo. Uplašili smo se, a neko je iz parka povikao: "Pucali su na čoveka, brzo, brzo..." - kaže uplašena komšinica i dodaje da je zaista strašno šta se sinoć dogodilo.

- Stvorila se gužva, pozvana je i policija i Hitna pomoć, a mladić je kako sam jutros čula lakše povređen u noge. 

Prema navodima komšija, mladić koji je upucan nije pravio probleme u kraju gde živi.

- Policija je sinoć nakon pucnjave blokirala ceo kraj. Bilo je nekoliko patrola i puno policajaca. Inspektori su radili uviđaj, a čuli smo da su napadači pobegli nakon što su ranili Dušana K. Sve su smislili, parkirali su se na ulicu i peške prošli pored nekoliko zgrada, kako bi došli do tog dečjeg parka. To im je sigurno i bila ruta za beg, to planirali čim su kod sebe imali pištolj.

Istragu povodom pucnjave u Mirijevu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu koje će detaljnom istragom utvrditi kako je došlo do obračuna, kao i koji je motiv napada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija