• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2024

13:57

Kik-bokser osuđen na kućni zatvor! Zlostavljao konobara zbog papagaja!

Printscreen/TV Happy

Vesti

Kik-bokser osuđen na kućni zatvor! Zlostavljao konobara zbog papagaja!

Podeli vest

Kik-bokser Miljan Vidović Hofman osuđen je danas u Osnovnom sudu u Rumi na devet meseci kućnog zatvora zbog zlostavljanja i mučenja.

Ovo je bilo ponovljeno suđenje, pošto je Apelacioni sud ukinuo prethodnu presudu od deset meseci i naložio dodatno utvrđivanje činjenica.

Ukoliko ova presuda bude potvrđena, Vidoviću je ostalo da odsluži još dva meseca zatvora, pošto se od hapšenja u novembru mesecu prošle godine nalazi u pritvoru.

Hofman je skrenuo pažnju javnosti na sebe, nakon što je osvanuo snimak na kom se vidi kako maltretira konobara u poznatom restoranu u Irigu i to zbog papagaja. 

On je tokom sudskog postupka negirao krivicu:

- Ja sam u zatvoru zbog neslane šale i nisam sa svojim ćerkama i porodicom. Oštećenog poznajem iz restorana, bio sam tamo tog dana. Dogovorili smo se da snimimo skeč, sve je bila gluma, ništa nije bilo stvarno. Snimak je isečen, ni jednom ga nisam udario. Pipnuo sam ga samo za potrebe snimka, ali ga nisam ugrozio. Imao sam i prethodno slične skečeve na društvenim mrežama. Konkretno ovaj nije sačinjen mojim telefonom, isečen je, ja ga nisam stavio na mreže i ne znam ko je.

Miljan je uhapšen 10. novembra 2023. u jednom poznatom tržnom centru u Beogradu, zajedno sa bratom Ljubanom, nakon što su društvenim mrežama počeli da kruže uznemirujući video-snimci.

Prvo osnovno tužilaštvo spovelo je istragu protiv braće Hofman i na kraju podiglo optužnicu samo protiv Miljana, dok se od krivičnog gonjena njegovog brata odustalo. Ljuban je još ranije pušten iz pritvora kao slobodan čovek.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija