• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.06.2024

19:04

Dečak (11) povređen na Kalemegdanu u veštačkoj komi! Prolaznici čuli krik mališana

Pixabay, Rina, Shutterstock

Vesti

Dečak (11) povređen na Kalemegdanu u veštačkoj komi! Prolaznici čuli krik mališana

Podeli vest

Dečak (11) koji je sinoć oko 21.10 sati pao sa tvrđave Kalemegdan, trenutno se nalazi u veštačkoj komi u Urgentnom centru, pišu portali.

Podsetimo, dečak je vozio bicikl u kalemegdanskom parku i pao je sa visine od tri metra.

Usled pada zadobio je teške telesne povrede.

Sanitetom Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar.

"Prolaznici su čili krik mališana"

- Bilo je veče i park na Kalemegdanu je bio pun, ali niko nije primetio trenutak kada se dečak biciklom popeo na zid tvrđave. Nažalost, nije retkost da na ovaj način voze bicikl na tvrđavi, ne shvatajući da tako rizikuju svoj život. Prolaznici kažu da su čuli samo krik mališana koji je po svemu sudeći pao na glavu. Odmah je obaveštena Hitna pomoć, lekari su brzo stigli i mališan je sanitetskim vozilom prebačen u Urgentni centar gde je zbog teških povreda glave uveden u indukovanu komu - rekao je za Kurir izvor iz policije.

 

Foto: RINA

Hitna pomoć/Ilustracija

Istraga povodom ovog slučaja je u toku, a više detalja biće poznato nakon saslušanja svedoka ovog incidenta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija