• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.06.2024

19:40

Automobil sa četvoro mladih sleteo sa puta! Detalji nezgode na Zlatiboru (FOTO)

Shutterstock

Vesti

Automobil sa četvoro mladih sleteo sa puta! Detalji nezgode na Zlatiboru (FOTO)

Podeli vest

Na magistralnom putu Zlatibor - Užice došlo je do saobraćajne nezgode kada je, iz još uvek nepoznatih razloga, putničko vozilo u kojem se nalazilo četvoro mladih, sletelo sa puta.

- U vozilu su bili momci i devojke, njih četvoro. Odjednom su sleteli sa puta, na kolovozu je ostao trag. Na mesto nezgode odmah su stigle nadležne ekipe, a na svu sreću svi u kolima su živi. Imali su sreće - rekao je za Rinu jedan od očevidaca.

Nakon izvršenog uviđaja biće poznate sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode. Na ovoj deonici saobraćaj se odvija usporeno.

 

Foto: RINA

Uništen automobil

 

Pričinjena je i veća materijalna šteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija