• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.S.

18.06.2024

14:05

Beograđanka pod stalnim nadzorom lekara: Skočila kroz prozor u Bačkoj Palanci bežeći od nasilnika

Printscreen/Bačkopalanačke vesti, Beta

Vesti

Beograđanka pod stalnim nadzorom lekara: Skočila kroz prozor u Bačkoj Palanci bežeći od nasilnika

Podeli vest

Beograđanka J.Z. (36), koja je kako se sumnja skočila kroz prozor u Bačkoj Palanci bežeći od nasilnika V.K. (46), zadobila je višestruke povrede glave i tela, saznaje Informer.

Kako je Informer ranije izveštavao J.Z. je nađena ispre zgrade u Ulici braće Ribnikar u Bačkoj Palanci.

- Žena je primljena u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine nakon što je doživela višestruke povrede glave i tela usled pada sa visine. Najozbiljnija povreda je trauma lumbalnog segmenta kičmenog stuba - rekli su nam u pomenutom zdravstvenom centru i dodali: 

- Pacijentkinja je nakon pada hitno transportovana u UC UKCV, gde je odmah podvrgnuta inicijalnoj dijagnostici koja je uključila kompletno radiološko snimanje i neophodne laboratorijske analize. Po završetku primarnog hirurškog zbrinjavanja, čiji je cilj bio stabilizacija opšteg stanja, pacijentkinja je u stabilnom stanju premeštena na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju - kažu u Kliničkom centru. 

Foto: KCV

 

Prema njihovim rečima J.Z. će na Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju biti podvrgnuta daljem konzervativnom i operativnom lečenju.

- Trenutno se nalazi pod stalnim nadzorom našeg specijalizovanog tima lekara koji će se pobrinuti za sve potrebne procedure u cilju njenog oporavka - objasnili su u KCV.

Foto: printscreen/Bačkopalanačke vesti

 

Podsetimo, ubrzo pošto je J.Z. prevezena u bolnicu, uhapšen je V.K. zbog postojanja osnova sumnjе da jе učinio krivično dеlo zlostavljanjе i mučеnjе.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija