• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.06.2024

15:25

"Lepoto naša, možda si sada na boljem mestu":  Reči supruga nastradale žene u Šapcu

autor M.S./shutterstock

Vesti

"Lepoto naša, možda si sada na boljem mestu": Reči supruga nastradale žene u Šapcu

Podeli vest

Majka četvoro dece Jelena G. (46) poginula je Majur kod Šapca kada je na nju naleteo motor na kom su bila dvojica maloletnika. Bolnim rečima na društvenoj mreži od nje se oprostio i njen suprug

Nesrećna Jelena podlegla je povredama koje je zadobila kada su na nju motorom naletela dvojica maloletnika.

Kako je Informer ranije izveštavao strašna saobraćajna nezgoda dogodila se u subotu oko 17 sati  se kod restorana „Čardak” u Ulici vojvode Putnik.

Od nesrećne Jelene se na društvenoj mreži oprostio i njen suprug.

"Počivaj u miru nek te anđeli čuvaju. Lepoto naša možda si sada na boljem mestu ali uvek ostaješ u sećanjima našim u srcu ostaješ zauvek i u dušama našim" napisao je Jelenin suprug. 

Foto: printscreen facebook

 

Podsetimo, neposredno pre tragedije, Jelena se vraćala iz nadnice, a u selo su je kobnog popodneva dovezle kolege.

Ceo dan provela je u malinjaku. Kolege su je na kraju smene dovezle do njenog sela Majur. Ona je izašla iz auta i krenula da obilazi vozilo koje je bilo parkirano ispred. Obišla ga je s unutrašnje strane i krenula da prelazi ulicu. Tada je na nju naleteo motor. Zadobila je teške telesne povrede usled kojih je preminula na putu do bolnice.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija