• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24 sedam

20.06.2024

11:50

Rat klanova potresao Cetinje! Uz ubijenog Roganovića, stradao i Kaluđerović poznat po postavljanju bombi?!

Tanjug printskrin

Vesti

Rat klanova potresao Cetinje! Uz ubijenog Roganovića, stradao i Kaluđerović poznat po postavljanju bombi?!

Podeli vest

Petar Kaluđerović (20) hapšen sa starijom braćom zbog razornog pentrita i TNT-a

Sa "škaljarcem" Draganom Roganovićem (36), jutros u 9.10 sati na Cetinju, poginuo je i Petar Kaluđerović (20), koji je bio hapšen upravo zbog postavljanja bombi. U eksploziji jutros, ispred ulaza u Sportski centar na Cetinju, povređeni su Cetinjanin Taso Jovanović i Mihajlo Borozan (29).

Dvojica "škaljaraca" bila su u luksuznom "mercedesu" podgoričke registracije kada je odjeknula eksplozija. Sumnja se da je u njihovom društvu bio i Borozan.

Petar Kaluđerović je najmlađi od trojice braće. Njegovo ime je poslednji put u žižu javnosti dospeo 11. aprila ove godine. Sa danas povređenim Borozanom uhapšen je sa braćom Vladimirom (34) i Milanom Kaluđerović (35) i to u Podgorici zbog sumnje da je izvršii krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Tragovi eksploziva

Tada ih je policija uhapsila pod sumnjom da su pravili eksplozivne naprave jer su im na telu nađeni tragovi razornog pentrita i TNT-a. Zbog hapšenja se oglasila i Petrova majka Nada Kaluđerović, koja je najoštrije osudila, kako je ustvrdila, “koordinisani atak policije i tužilaštva” na njenu porodicu.

- Samo bih kao majka čija su tri sina danas na veliku nepravdu zavrsila u pritvoru navela, da nije isključeno da su policijski službenici prilikom ranijih pretresa i slinih upada u našoj porodičnoj kuci preneli supstance, koje su navodno u neznatnim količinama nađene kod nekog od mojih sinova, a da ne postoji kada i gde i u kom vremenskom periodu je nađeno i koja precizna količina - ispričala je majka.

Foto: printscreen/tanjug

 

 

Braća fizički radnici

Istakla je i da se njeni "sinovi bave poštenim, uglavnom teškim fizičkim radom, dok je jedan od njih sportski fizioterapeut".

- Nadam se kao majka da će više instance doneti razumnu i ispravnu odluku i osloboditi ih progona, a mediji imati senzibiliteta da čuju i našu stranu priče i prekinuti sa linčom, jer se lako iz dosadašnjih naslova može steći pogrešan utisak da je po sredi uspešna akcija privođenja pravdi notornih kriminalaca, a zapravo je u pitanju gola farsa, i vraćanje svih nas u period kada se Crnom Gorom sejao strah i prolivala nedužna krv - poručila je ona.

Sa Kaluđerovićem u eksploziji je stradao, takođe, "škaljarac" Dragan Roganović. Ovaj nekadašnji bokser, uspešni sportista, bio je telohranitelj Gorana Radomana, koji je u februaru 2015. godine kao prva žrtva u škaljarsko-kavačkom ratu ubijen u Beogradu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija