• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/dan

20.06.2024

14:18

Likvidaciju "škaljaraca" na Cetinju izvršio profesionalac?! Bomba bila zakačena na drvo, ubica sačekao da mete izađu iz blindiranog "mercedesa"

Tanjug printskrin

Vesti

Likvidaciju "škaljaraca" na Cetinju izvršio profesionalac?! Bomba bila zakačena na drvo, ubica sačekao da mete izađu iz blindiranog "mercedesa"

Podeli vest

Prema prvim rezultatima iz istrage dvojicu "škaljaraca" Dragana Roganovića i Petra Kaluđerovića na cetinju likvidirao profesionalac koji je postavio eksplozivnu nrapvu na drvo i sačekao da oni izađu iz blindiranog "mercedesa".

Ekploziv koji je korišćen je velike razorne moći i aktiviran je u trenutku kada su se Roganović i Kaluđerović dovezli blindom pred direkciju JKP " Vodovod i kanalizacija" na Cetinju. 

- Sve ukazuje da je ubica čekao da mete izađu iz vozila i da u tom trentuku aktivira eksplozivnu napravu koja je bila pričvršćena na drvo u blizini - kazao je izvor iz istrage za lokalne medije. 

Da li je na ovaj način izvršena egzekucija, u kojoj su pored dvoje ubijenih ranjene tri osobe, pokazaće istraga. 

Foto: RTV Cetinje

Dvojica ubijenih stajali u blizini blindiranog "mercedesa" kada je eksplodirala bomba postavljena na obližnjem drvetu

 

Uviđaj policije još uvek je u toku, a forenzičari su izuzeli do sada veliki broj tragova.

Inače do sada je saslušano više osoba koje bi mogle da imaju informacije o ovoj mafijaškoj likvidaciji.  

Foto: printscreen/RTV Cetinje

Petar Kaluđerović na mestu ostao mrtav

 

Podsetimo u trenutku kada je odjeknula strahovita eksplozija Roganović i Kaluđerović su sa prijateljem stajali u blizini automobila. Geleri su na mestu ubili Kaluđerovića dok je Roganović transporotvan u bolnicu sa povredama glave, grudi i stomaka i ubrzo je preminuo. U eksploziji je teško povređen i Taso Jovanović i lekari se bore za njegov život, dok su Mihajlo Borozan i slučajna prolaznica (66) sa povredama transportovani u Klinički centar u Podgorici.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija