• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.06.2024

08:50

Automobil prepolovljen na pola: Jeziva saobraćajna nezgoda u Rumi (FOTO/VIDEO)

printscreen/IG192

Vesti

Automobil prepolovljen na pola: Jeziva saobraćajna nezgoda u Rumi (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Vozač automobila teško je povređen, dok je vozilo, bukvalno prepolovljeno na pola, nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila na putu Ruma-Irig.

Kako Informer nezvanično saznaje jeziva saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko četiri sata posle ponoći, na izlazu iz Rume ka Irigu, kada se, kako se sumnja automobil sudario sa dva kamiona. 

- Automobil je nakon sudara prepolovljen završio u njivi. Žena koja je bila na mestu vozača je prevezena je u bolnicu - rekao je jedan od očevidaca ove jezive nezgode. 

Foto: printscreen instagram 192

 

Fotografije nakon sudara objavljene su na instagram stranici 192, one svedoče o jezivom sudaru koji se dogodio:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

"Sipao sam gorivo tog trenutka kad se to desilo ..ljudi toje puklo ko bomba, ja nisam smeo to da gledam ..ne znam ni da li su živi, video sam da neko leži pored puta .." napisao je jedan od očevidaca u komentaru na pomenutoj stranici. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

"U svesnom stanju je bila, tražila je vode i bila ok dok hitna nije došla.. posle nam je policajac rekao da je u operacijskoj sali.. nadam se da je ok.." dodao je drugi korisnik Instagrama. 

Na mestu nezgode policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno kako se sudar dogodio. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija