• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.06.2024

22:29

Kosta K. opet histeriše u bolnici! "Zašto me ne zovu u sud, sve ću da ispričam šta imam"

Zoran Sinko

Vesti

Kosta K. opet histeriše u bolnici! "Zašto me ne zovu u sud, sve ću da ispričam šta imam"

Podeli vest

Paralelno s burom koju je izazvala majka Koste K. (14), ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar", odvija se druga u bolnici u kojoj veštače i nadziru ovog malog monstruma.

Hirovitog raspoloženja, Kosta ponovo šokira čuvare iz policije i osoblje Klinike za psihijatriju i neurologiju za decu i omladinu. Iz njega kulja mržnja prema majci Miljani, koja je povremeno nekontrolisana.

Kako nezvanično saznajemo, on je u jednom trenutku, okrenut prema prozoru, viknuo: "Istrunućeš u zatvoru!" Kad ga je jedan od policajaca upitao kome se obraća, on mu je hladnokrvno odgovorio: "Onoj ženi što se zove majka."

Foto: Maša Banđur

Miljana Kecmanović u Palati pravde

- On je već ranije, često menjajući raspoloženje, iskazivao bes prema majci koji nikome od zaposlenih u klinici nije jasan. Umislio je da će moći da bude prisutan na suđenju Miljani i ocu Vladimiru, gde je hteo da "sve ispriča". Na šta je mislio, nije rekao - objašnjava obavešteni izvor iz bolnice.

Pitao je sve u bolnici kada će da počne suđenje jer je nestrpljiv.

- U neverici smo ostali nas četvoro u sobi, koliko nas je bilo u tom momentu. Kosta je pitao: "Zašto me ne zovu, kad će više to suđenje? Prošla je i Nova godina i svi praznici, a poziva nema. Znam da nemam dovoljno godina da mi sude, ali pitaće me na suđenju ocu i majci da ponovim šta sam rekao kad su me saslušavali putem video-linka. Želim da kažem sve šta imam kad odem u Palatu pravde" - otkrio je izvor.

Foto: Informer/shutterstock

Otac ga je vodio u streljanu da uči gađanje

Kostin odnos s majkom je, da podsetimo, u najmanju ruku, turbulentan. Kako je istraga pokazala, on je mesecima planirao kako će izgledati masakr u "Ribnikaru" i pritom želeo samo jednu stvar, da Miljana Kecmanović pati.

Kako navodi obavešteni izvor, on želi da bude u centru pažnje.

Kosta je nakon zločina, opisao detaljan plan koji je osmislio da bi se osvetio majci.

- On je majku jednog ubice iz dokumentarnog filma poistovećivao sa svojom jer je smatrao "da ona nema saosećanja za njegove probleme". Zapravo, hteo je da pate majke njegovih ubijenih drugara, ali i njegova. Tu patnju, kao i krike uplašene i ranjene dece, video je kao neku vrstu kompenzacije za svoju duševnu bol - naveli su tada izvori.

Zanimljivo je da je dosad dečak-monstrum najmanje besa ispoljavao prema ocu Vladimiru. Da li mu je on više izlazio u susret učeći ga da puca, vodeći u streljanu na obuku u rukovanju oružjem i povlađujući mu, biće takođe poznato kad opet svi iz porodice budu saslušani.

- Štaviše, on oca uopšte ne pominje - naveo je obavešteni izvor.

Prema rečima izvora, Kosta je u komunikaciji na društvenim mrežama s jednom devojčicom pominjao i školu, ali ne kao pretnju, već više možda kao potencijalno mesto susreta.

- Ukoliko ju je poznavao, može se reći da je to jedina ženska osoba "koju nije mrzeo". Poznato je da su gotovo sve žrtve devojčice i da je navodno masakr počinio da bi se osvetio majci. Zbog toga i jeste čudna ova blaga komunikacija s devojčicom - navodi izvor Republike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija