• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Rafailović

24.06.2024

13:29

"Sada je jasno kako je Mika Aleksić zloupotrebljavao decu"! Detalji sa suđenja učitelju glume, advokat otkrio sve (FOTO/VIDEO)

Informer

Vesti

"Sada je jasno kako je Mika Aleksić zloupotrebljavao decu"! Detalji sa suđenja učitelju glume, advokat otkrio sve (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

U Višem sudu u Beogradu danas je održano suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje polaznica svog studija, a na planiranom ročištu glumica Iva Ilinčić trebalo bi da svedoči o grozotama koje je doživela od strane okrivljenog.

Glumica Iva Ilinčić, jedna od glumica koja je tužila učitelja glume, svedočila je na suđenju i do detalja ispričala kako ju je optuženi seksualno uznemiravao.

Njen advokat, Borivoje Borović, rekao je nakon suđenja da je svedočenje Ive Ilinčić bilo ubedljivo.

- Iva je bila ubedljiva, dala je emitovnu izjavu. Dosta je plakala dok je iznosila odbranu. Moj zaključak je da je sada kristalno jasno na koji način je Mika Aleksić zloupotrebljavao decu - rekao je Borović između ostalog novinarima nakon ročišta.

 

 

Aleksić se, prema optužnici koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Beogradu, na teret stavlja da je više puta silovao četiri svoje učenice koje su u tom trenutku bile maloletne. Takođe, prema optužnici, Aleksić se tereti i da je nad tri devojke izvršio nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja - svoje pozicije nastavnika glume.

 

 

Inače, nekoliko ročišta pre održanog suđenja u maju bila su odložena zbog lošeg zdravstvenog stanja okrivljenog Miroslava Mike Aleksića.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija