• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.06.2024

16:59

Požari u Surčinu i na Novom Beogradu pod lupom tužilaštva! Izgorela klanica, kafić i magacin filmske opreme!

Tanjug

Vesti

Požari u Surčinu i na Novom Beogradu pod lupom tužilaštva! Izgorela klanica, kafić i magacin filmske opreme!

Podeli vest

Javni tužioci Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešteni su da su juče i danas dogodila tri požara i to dva na teritoriji Surčina i jedan na teritoriji Novog Beograda.

Po nalogu javnog tužioca ovlašćena službena lica PU za grad Beograd, UKP, petog odeljenja su u saradnji sa PS Surčin izvršila uviđaj na lokacijama u Surčinu gde su izgorele klanica i magacin filmske opreme, dok je javni tužilac, u saradnji sa ovlašćenim službenim licima PU za grad Beograd, UKP, petog, osmog i desetog odeljenja i Odeljenja za inspekcijski nadzor Uprave sektora za vanredne situacije izašao na lice mesta i izvršio uviđaj požara na Novom Beogradu gde je izgoreo kafić.

Foto: Foto: Miroljub Mihailović Piki

 

Posledice sva tri požara su velika materijalna šteta, a povređenih lica nije bilo. Dati su nalozi policijskim službenicima da se obave razgovori sa svim učesnicima, da se pribave video snimci, kao i da na lica mesta izađu veštaci za požare i eksplozije radi utvrđivanja uzroka požara.

Policijskim službenicima je takođe naloženo da sačine zapisnike o pregledu lica mesta i foto-dokumentaciju, te da nakon što preduzmu sve radnje, javnom tužiocu dostave izveštaj sa svim prikupljenim dokazima, nakon čega će biti utvrđene dalje činjenice o nastalim požarima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija