• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.06.2024

22:00

Dačić se hitno oglasio u vezi nesreće kod Prokuplja! "Grom nije udario u traktor, u pitanju je saobraćajna nezgoda"

shutterstock/Informer

Vesti

Dačić se hitno oglasio u vezi nesreće kod Prokuplja! "Grom nije udario u traktor, u pitanju je saobraćajna nezgoda"

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je jedna osoba zadobila teške telesne povrede opasne po život, dok je druga preminula na mestu nesreće, nakon prevrtanja traktora.

- Povodom informacija koje su mediji objavili, želim da saopštim da izvršenim uviđajem nije utvrđeno da je došlo do udara groma u traktor u selu Gornja Bresnica kod Prokuplja, već da je oko 17.30 došlo do prevrtanja traktora marke IMT 533 zbog terena i vremenskih uslova - rekao je ministar Dačić.

 

Foto: Tanja Andric

Ivica Dačić

 

Traktor je vukao prikolicu ručne izrade sa drvnom masom, na šumskom putu napravljenom za izvlačenje drvne mase.

- Vozač I. P. (69) iz Gornje Bresnice je zadobio teške telesne povrede opasne po život, koji je transportovan u UKC Niš. Putnik na traktoru D. R. (41) iz mesta Zdravinje kod Prokuplja preminuo je na mestu nezgode - izjavio je ministar Dačić.

 

Foto: B.I.

Traktor/Ilustracija

 

Podsetimo, kako je Informer već pisao, vlasnik traktora uspeo da se izvuče, dođe do puta, gde mu je ukazana pomoć i prebačen je na dalju dijagnostiku na Urgentno odeljenje prokupačke Opšte bolnice, a za nesrećnim mladićem je medicinska ekipa tragala jedno vreme, dok ga nije pronašla kraj traktora u šumi.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku, a više detalja biće poznato nakon što I.P. da izjavu u policiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija