• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.07.2024

19:18

"Sada smo roditelji ubijenog teroriste"! Majka vehabije Miloša Žujovića: Sve smo pokušali, od sramote nam se ne živi...

RINA

Vesti

"Sada smo roditelji ubijenog teroriste"! Majka vehabije Miloša Žujovića: Sve smo pokušali, od sramote nam se ne živi...

Podeli vest

Majka vehabije Miloša Žujovića (25) iz Mladenovca koji je pre nekoliko godina promenio veru i prešao u islam, na rubu snage progovorila je o stravičnoj sudbini.

Ispričala je da su suprug i ona sumnjali da im je jedinac u kandžama opasne grupe, ali da nisu imali saznanja da sprema teroristički napad.

- Sve smo pokušali što smo mogli i znali da spasemo sina jedinca. Borili smo se svim silama. Nismo uspeli i sada smo roditelji ubijenog teroriste. S tim moramo da živimo, iako nemamo razloga za život. Ostali su siročići, dvoje dece, unuk koji će sad godinu i nerođena beba, o njima neprestano mislim. Sumnjam da im majka ima takođe pogrešna razmišljanja. Trebalo je Miloš nas da ubije, pa to da radi što su ga naučili pogrešni ljudi - govori Biljana Žujović dok joj nekontrolisano teku suze.

Foto: printscreen

Miloš Žujović sa suprugom Besom

Ona je izuzetno mršava žena koja ima ozbiljne zdravstvene probleme. Dok je ekipa Republike bila kod roditelja teroriste, njima su u posetu došli rođak i komšija. Znaju da je Biljana onkološki i srčani bolesnik, pa je važno da ima lekove.

- Ne treba nam ništa, sve imamo - govore tiho uglas Biljana i Zoran.

- Veliki teret je na njihovim plećima. Strašno je bilo nakaniti se da dođeš kod njih da ih ohrabriš, utešiš jer nema reči utehe. Ne postoje sada - rekao nam je Zoranov rođak.

Majka teroriste prepričava poslednje trenutke sa sinom.

Foto: Foto. J.Rafailović

Zoran Žujović, Milošev otac

- Sačekao me je predveče na Vidovdan kad sam se vratila od lekara. Bio je nervozan jer u banci nije završio i nije uzeo pomoć za dete. Posle smo pričali o rođendanu unuku. Njegov sin će 4. jula da napuni godinu, a ja zbog konzilijuma i lečenja nisam sada bila u prilici da odem na rođendan detetu, pa sam sinu rekla: "Mora baba do dođe kod unuka. Miloše, zvaću da se najavim kad budem dolazila." On mi je rekao: "Bože, majka, ti da se najavljuješ, dođi kad hoćeš." Po njemu sam htela unuku da pošaljem poklon - rekla je Biljana.

Deda je za unuka pripremio kajsije. Biljani je kobnog jutra 29. jula, kada je Miloš pucao samostrelom u imenjaka iz Žandarmerije kod ambasade Izraela, kako svedoči, uhvatio neki nemir, koji opisuje kao predosećaj da nešto nije u redu s njenim sinom.

- Nismo videli Miloša kad je otišao tog jutra, ali kao da sam čula vrata oko pola deset, bila sam u kupatilu. Ja sam ga zvala odmah i posle više puta, ali se nije javljao. Nemir me je uhvatio i pitam Zorana posle da li da mu pravim gibanicu da nosi kući, kao i uvek, jer sam znala da su snaja i unuk u Plavu, a neki čudan osećaj me spopao, posle se ispostavilo da je on u to vreme počinio užas i da ga više nema - zaridala je nesrećna majka.

Biljana ne krije da razmišlja o smrti kao spasenju od patnje i sramote zbog terorističkog čina svog jedinca.

- Ja bih prestala da pijem lekove koji me drže u ovom stanju da mogu da obavljam osnovne funkcije, ali mogu da padnem u krevet i Zoranu na ruke - izustila je jedva čujno majka ubijenog teroriste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM
Politika

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Odeljenja za ratne zločine odredio je pritvor do 30 dana F.K. (56) osumnjičenom za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.

03.07.2024

19:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!
SAD više ne postoje!

Afera Tramp trese Ameriku! Bajden sada može narediti vojsci da uklone Trampa i neće odgovarati - štiti ga imunitet!

Zamislite sledeći scenario; Džo Bajden u trenucima "lucidnosti", kao vrhovni komandant oružanih snaga SAD, naređuje najmoćnijoj vojsci na svetu da izađe na ulice i blokira mogućnost da bude zbačen sa vlasti na predstojećim izborima. Ako to ne uspe, on uvek ima opciju da naredi SEAL, prestižnoj jedinici američkog marinskog korpusa, da jednostavno likvidiraju njegovog političkog rivala...

03.07.2024

18:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija