• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.07.2024

20:18

Puklo im veslo posle čega su ostali zarobljeni nasred jezera! Okončana drama na jezeru Međuvršje kod Čačka! (FOTO)

RINA

Vesti

Puklo im veslo posle čega su ostali zarobljeni nasred jezera! Okončana drama na jezeru Međuvršje kod Čačka! (FOTO)

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je danas spaseno sedam lica na jezeru Međuvršje kod Čačka.

- Po primljenoj dojavi, u 17.00 časova, da je potrebno spasavanje sedam lica (pet odraslih osoba i dvoje dece), koja se nalaze u čamcu na jezeru Međuvršje kod Čačka, na mesto intervencije upućena su 4  vatrogasca-spasioca sa vozilom i čamcem iz VSJ Čačak.  
Nakon intervencije članova Tima za spasavanje, sva lica su spasena - izjavio je Dačić.

Foto: Informer

 

Njima je danas oko 17.45 najverovatnije puklo veslo i nisu mogli da se vrate. Ljude nasred jezera primetio je jedan meštanin i odmah pozvao policiju i vatrogasce.

- Njima je najverovatnije puklo veslo i ostali su zarobljeni na drugoj strani jezera i nisu nikako mogli da se vrate. Prvi je problem prijavio meštanin, nakon čega su na lice mesta upućena četiri vatrogasca-spasioca sa jednim vozilom i jednim čamcem iz VSJ Čačak - rekao je za Rinu jedan očevidaca.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM
Politika

Određen pritvor osumnjičenom za ratne zločine na KiM

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Odeljenja za ratne zločine odredio je pritvor do 30 dana F.K. (56) osumnjičenom za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.

03.07.2024

19:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija