• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/vijesti

02.07.2024

09:19

Policajac uzgajao marihuanu! Otkrivena narko plantaža kod Berana

Informer

Vesti

Policajac uzgajao marihuanu! Otkrivena narko plantaža kod Berana

Podeli vest

Crnogorska policija na imanju u vlasništvu Ž.B. (49), službenika Uprave policije, kod Berana, pronašla zasad od 36 stabljika marihuane.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, zasad marihuane pronađen je u selu Dragosava kod Berana.

- Ovom prilikom policijski službenici su na imanju u vlasništvu Ž.B. (49), službenika Uprave policije, pronašli zasad od 36 stabljika biljke zelene boje nalik na opojnu drogu marihuanu. Osim zasađenih stabljiki pronađeni su i predmeti za koje se sumnja da su korišćeni za uzgoj i zalivanje pronađenih biljaka. Pronađene stabljike i plastične posude sa vodom su izuzete sa lica mesta radi potrebnih veštačenja - saopšteno je iz policije.

Ž.B. je po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Dodaje se da su policajci u Beranama izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi njihov kolega kao i njegovog putničkog vozila.

- Tom je prilikom pronađena laboratorija za proizvodnju marihuane i saksije sa zasadima marihuane, a pretresom vozila pronađen je pištolj marke M57 kalibra 7,62 mm s okvirom od osam komada municije, u ilegalnom posedu - navodi se u saopštenju.

Uhapešnog policajca će teretiti i za krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i ekaplozivnih materija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji
Društvo

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji

Kroz projekat Lokalnog investicionog razvoja (LIID) svih 145 opština i gradova u Srbiji dobiće ukupno 265 miliona evra bespovtatne pomoći za projekte u tim lokalnim samoupravama, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kaže da su lokalni projekti podjednako važni kao i auto-putevi i pruge, jer podižu kvalitet i komfor života ljudi u mestima u kojima žive.

04.07.2024

10:22

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija