• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

02.07.2024

12:25

Otkriven identitet utopljenika u Zlatarskom jezeru: Pronađen je prvo prevrnut čamac kako pluta

RINA

Vesti

Otkriven identitet utopljenika u Zlatarskom jezeru: Pronađen je prvo prevrnut čamac kako pluta

Podeli vest

Posle četiri dana potrage, nađeno je telo čoveka koji je u subotu nestao u Zlatarskom jezeru.

Nezvanično, saznajemo da je u pitanju S.P. (70) iz Beograda, koji ima vikendicu u rukavcu Tisovića, u mestu Vasilići. U subotu pre podne je gumenim  čamcem pošao kod prijatelja koji nedaleko od njega ima vikendicu.

- Nešto kasnije je pronašao čamac i prevrnut kako pluta jezerom. Nije se znalo tačno mesto gde je nestao S. P. U traženje su uključeni ronioci Žandarmerije. Danas su telo koje je izbacila voda našli meštani - saznajemo od izvor bliskog istrazi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija