• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

03.07.2024

11:34

Suđenje Snežani odloženo, na ročište došla u markiranom od glave od pete: Šeširom pokušala da se sakrije od kamera

Privatna arhiva

Vesti

Suđenje Snežani odloženo, na ročište došla u markiranom od glave od pete: Šeširom pokušala da se sakrije od kamera

Podeli vest

Suđenje lažnoj zubarki Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i sa lažnom diplomom radila estetske zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic" odloženo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu jer se nije pojavio njen branilac.

Kako je rečeno u sudnici gde je trebalo da se održi ročište branilac okrivljene lažne zubarke uredno je pozvan, međutim on je obavestio sud da je zbog unapred zakazanog ročišta u drugom predmetu sprečen da prisustvuje i zamolio je za odlaganje u ovom postupku.

Sa njim se usaglasila Stevićeva koja je navela da ne želi da iznosi odbranu bez prisustva branioca.

Inače, Snežana Stević je došla na ročište obučena u crno sva u markiranoj garderobi, a na glavi je imala šešir. Pokušala je pored fotoreportera da prođe neprimetno.

Kako se može videti na fotografijama, okrivljena lažna zubarka uživo ne liči uopšte na osobu sa fotografija na njenim društvenim mrežama.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Podsetimo, Snežana Stević (48), optužena da je bez ikakve diplome pružala estetske usluge u stomatološkoj ordinaciji "BV dental estetic" radila je pune tri godine estetske zahvate sve dok nije uhvaćena.

Kako saznajemo, ona je imala spisak klijenata i svi oni saslušani su u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu. Oni su do detalja otkrili koje je zahvate, koje smeju samo doktori, radila na njima.

Kako saznajemo, Snežana Stević protiv koje je Prvo osnovno javno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog nadrilekarstva i falsifikovanja isprave, radila je od maja 2021. godine, pa sve do marta 2024. godine bez odgovarajuće stručne spreme.

Lažnu diplomu overila kod notara

Prema navodima iz optužnice koja je podginuta protiv osumnjičene Snežane Stević, ona je falsifikovanu lažnu diplomu Medicinskog fakulteta u Prištini, sa zvanjem doktora stomatologije, navodno izdatu 1999. godine overila kod notara, a potom ju je upotrebila u dva navrata i sve to kako bi dobila licencu.

Ona je 21. maja 2021. godine i 29.10. 2021. godine lažnu ispravu upotrebila kao pravu. Ona ju je priložila kao dokaz kada je u maju 2021. godine Stomatološkoj komori Srbije podnela zahtev za izdavanje odobrenja za samostalni rad. Licenca joj je odobrena od komore u septembru 2021. godine, a potom je ona diplomu priložila krajem oktobra 2021. godine Ministarstvu zdravlja Sektoru za inspekcijske poslove - navodi izvor "Blica".

Nakon dobijanja licence lažna zubarka krenula je sa reklamom svojih tretmana, a među njih je uvrstila i one za koje nije imala nikakvu dozvolu Ministarstva zdravlja, jer se odnose na najsavremenije anti age tretmane, koji se određuju kao nove zdravstvene tehnologije koje obuhvataju metode i postupke prevencije, dijagnostike lečenja i rehabilitacije promena nastalih od posledica starenja, odnosno metode čijom primenom se utiče na zdravlje i fizički izgled, a koje mogu obavljati isključivo doktori medicine, doktori stomatologije sa položenim stručnim ispitom, radnim iskustvom u trajanju od tri godine i stečenim znanjem u oblasti estetike većem broju lica - kaže izvor "Blica".

Foto: Privatna arhiva

 

 

Koje je sve tretmane radila lažna zubarka

Tretmani koje je lažna zubarka radila bili su: lifting, hijaluronski tretmani, mezoniti, tretman PRP krvnom plazomom, punjenje usana, jagodica, bora, lifting lica 3D nitima, mezoterapija tela iglicama.

Ona je usluge svoje ordinacije mesecima unazad oglašavala na internetu, a neretko je davala neverovatne popuste kako bi privukla klijente.

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filerom koji je oglašavala za 8.000 dinara.

Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5.500 dinara, iako je vrednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Walter Pravicek Maribor SLO EU

pre 2 dana

Sa tim svojim cicama NADRI ZUBARKA opasno konkurira"Jeleni Karleuša!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Španija u polufinalu EP! Neverovatan meč u Štutgartu! Uživo
EURO 2024

Španija u polufinalu EP! Neverovatan meč u Štutgartu!

Vreme je za samu završnicu Evropskog prvenstva! Derbi utakmicom Nemačka - Španija biće otvoreno četvrtfinale najveće fudbalske smotre u 2024. godini, a taj meč na programu je od 18 časova (RTS 1, Arena 1 premijum). Današnji program biće zatvoren još jednim evropskim klasikom, pošto od 21 sat (RTS 1, Arena 1 premijum) igraju Portugal i Francuska.

05.07.2024

15:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija