• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/P.I.

03.07.2024

13:15

Samozadovoljavao se na plaži, meta mu bila majka sa petoro dece: Jeziva ispovest Mirjane iz Lazarevca o susretu sa manijakom (VIDEO)

Informer

Vesti

Samozadovoljavao se na plaži, meta mu bila majka sa petoro dece: Jeziva ispovest Mirjane iz Lazarevca o susretu sa manijakom (VIDEO)

Podeli vest

Mirjana Đurić (38) u subotu je sa petoro dece odlučila da poseti lokalno jezero, kako bi deca uživala u prirodi. Nije ni slutila da će se njihov izlet pretvoriti u pakao i beg od manijaka.

Kako priča za Informer, ona je krenula na plažu i tada postala meta manijaka, koji ej nešto kasnije na toj istoj plaži odlučio da sebe samozadovoji i to pred svima. 

- To je selo pored Lazarevca, tačnije Rudovci a jezero je u selu Prkosava na 3 kilometara od nas. Ja sam bila sa klincima, jedno moje, troje od sestre i komšijsko, i tako uvek šetamo, uvek idemo na jezero, mi smo bili u prodavnici lokalnoj, i ja sam videla tog čoveka bio je u radnji pored nas, ali ništa meni nije bilo čudno. On je meni dobacio u prodavnici, on je rekao neki komentar ali se ne sećam sad šta je rekao. Mi smo snimak svuda poslali, nije odavde čovek, niko ga nije prepoznao, on je inače pratio mene i decu, plašim se i ne mogu da spavam. Na to jezero idu sva deca, šetaju se sama i veliki deo puta je pored šume, seoski, on je mogao da naleti na samo dete. On je nas namenski pratio do jezera, bili smo sami na plaži, ja njega nisma ni primetila jer mi nije zapao nikako za oko, čovek ko čovek! Ja ne znam da li se on nekome obraćao, kupao se pored dece a šta je radio u vodi ne znam....on je sve vreme bio pored nas, imali smo bordić i neki momci su bli tu pecali, ostavili smo čamac. Onda sam otišla da se pakujemo, a kada smo se pakovali on je to radio i gledao u nas. Zatim kada smo krenuli, on je krenuo za nama i to su mi ti momci potvrdili - priča nam Mirjana. 

Nije želela da stane, otišla je pravo u policijsku stanicu.

- Otišla sam u stanicu policije i tamo ima prijemni šalter, bilo je njih dosta, a jedna devojka je isto radila i s njom sam pričala. Dala sam snimak, a onda je došao policajac i nije reagovao kada mu je koleginica pokazala, reako je da to nije posao za njega. On je mene pitao da li sam pričala s njim ili ga videla? Ja sam rekla da nije i ovo je javna plaža, i mislim da je ovo krivično delo, on je rekao da nije krivično delo, i rekao mi je da džabe prijavljujem, jer nije radio ništa pogrešno....ja ne mogu da zamislim šta može da se desi ako on opet dođe, šta ako naleti neko dete samo, moram da kažem da ćemo ga nači i da gledamo sve kamere na obližnjim lokalima - ja sam frapirana - kaže potresena Mirjana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cccc

pre 2 dana

Meni taj policajac danas više nebih radio u policiji jer to je sramota za svu policiju a ne za toga nesposobnoga policajca.

Gagi

pre 2 dana

A ko je taj maderfaker policajac koga zabole kufer za ovog šta radi, a vidi ženu sa decom. Ko je njega obučavao ili pustio da radi posao gde ima takvu procenu i to u ova vremena kad manijaci i razni gmazovi i indijanci idu okolo sa sabljama i ne znam ni ja već čime...???? To nije u redu! Opasno je. Iskompleksiran čovek, da l' policaj, da l' hirurg - odlučuju o našim životima...

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija