• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2024

22:15

Napastvovao dve devojčice! MUP tragao za ovim muškarcem, evo gde je nađen (FOTO)

MUP Srbije

Vesti

Napastvovao dve devojčice! MUP tragao za ovim muškarcem, evo gde je nađen (FOTO)

Podeli vest

Na Novom Beogradu policijski inspektori Policijske uprave Novi Sad uhapsili su I.M. (41) zbog da je izvršio dva krivična dela polnog uznemiravanja nad maloletnim licem u Novom Sadu.

On se sumnjiči da je krajem juna u dva navrata napastvovao dve devojčice u Novom Sadu – na Spensu i na Štrandu.

Osumnjičeni je saslušan i po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva mu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Novosadska policija je za ovim muškarcem tragala nekoliko dana, a oglasila se i preko medija gde je navela da im građani jave ako uoče ovog muškarca. Policija, međutim, nije navela zbog kojih krivičnih dela se traga za ovim muškarcem.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

 

- Pozivamo građane, koji prepoznaju osumnjičenog ili imaju informacije o njegovom boravištu i kretanju da se jave Policijskoj upravi u Novom Sadu pozivom na broj telefona 064/892-40-55 - glasio je apel.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo zanima sve vozače! Tiče se putarina u Srbiji
Društvo

Ovo zanima sve vozače! Tiče se putarina u Srbiji

Nadzorni odbor Javnog preduzeća "Putevi Srbije" na elektronskoj sednici održanoj 2. jula 2024. godine, doneo je odluku o izmeni i dopuni Odluke o visini posebne naknade za upotrebu javnog puta, njegovog dela i putnog objekta (putarina), piše u Službenom glasniku.

06.07.2024

12:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija