• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

09.07.2024

12:26

Zakazano saslušanje Dejanu Dragijeviću: Poznato kada će osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić stati pred tužioca

Informer, Društvene mreže

Vesti

Zakazano saslušanje Dejanu Dragijeviću: Poznato kada će osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić stati pred tužioca

Podeli vest

Dejan Dragijević (40) iz sela Zlot kod Bora, osumnjičen da je sa svojim kolegom iz JKP "Vodovod" 26. marta u Banjskom Polju ubio Danku Ilić (2), biće saslušan u četvrtak, saznaje Kurir!

- Saslušanje osumnjičenog Dejan Dragijevića za teško ubistvo biće u četvrtak, 11. jula - potvrdili su za Kurir iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Podsetimo, Dragijević je posle hapšenja priznao zločin i u policiji i u tužilaštvu i detaljno ga opisao.

Foto: Informer

 

 

- Naveo je da je on bio suvozač u službenom automobilu "fijat panda", dok je za volaonom bio njegov kolega Srđan Janković. Takođe, priznao je da je Janković autom oborio devojčicu koja je sama bila na putu, a da je on potom uneo u kola na zadnje sedište i da ju je golim rukama zadavio - podseća naš izvor i dodaje da iako je osumnjičeni Dragijević do detalja opisao zločin i priznao svoju, ali i otkrio ulogu svog kolege, osumnjičenog Jankovića, on nije želeo da otkrije gde je telo devojčice.

- Rekao je da su telo potom odneli na deponiju na Starobanjskom putu, ali da je on telo premestio dva dana kasnije, 28. marta. Međutim, tačnu lokaciju nije otkrio - podseća naš izvor.

Naš izvor kaže da nije poznato zbog čega je Dragijević rešio da ponovo zatraži saslušanjue.

- On je preko advokata tužilaštvu poslao pisani podnesak u kom je naveo da želi da ga tužilac ponovo sasluša kako bi razjasnio svoj ranije dati iskaz - kaže izvor i pdoseće da je drugi osumnjičeni, Srđan Janković, posle odbrane ćutanjem, pre oko mesec dana odlučio da promeni odbranu, pa je negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi!
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi!

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Sport

Geret Sautgejt više nije selektor Engleske!
Fudbal

Geret Sautgejt više nije selektor Engleske!

Velike promene u reprezentaciji Engleske! Poznati stručnjak Geret Sautgejt podneo je ostavku na mesto selektora vicešampiona Evrope, svega dva dana nakon poraza od Španije u finalu šampionata Starog kontinenta.

16.07.2024

12:10

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija