• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

09.07.2024

19:28

Dečak (13) ubica iz Novog Sada opet u bekstvu! Sa bratom počinio skoro 100 krivičnih dela!

printscreesn 192

Vesti

Dečak (13) ubica iz Novog Sada opet u bekstvu! Sa bratom počinio skoro 100 krivičnih dela!

Podeli vest

Srpska policija je u stanju pripravnosti i traga za maloletnim ubicom i višestrukim prestupnikom V.N. (13) iz Novog Sada koji je po ko zna koji put pobegao iz Zavoda za zaštitu dece i omladine u Beogradu gde je smešten nakon što je već nekoliko puta pobegao iz novosadskog Centra za socijalni rad.

On se zajedno sa mlađim bratom Z.N. (11), koji je trenutno u Zavodu za zaštitu dece i omladine u Knjaževcu, približio do sada neviđenom "crnom rekordu" jer su zajedno počinili skoro 100 lakših i težih krivičnih dela!

- V.N. se, kada je poslednji put pobegao iz Beograda, vratio u Novi Sad i iste večeri opljačkao nekoliko lokala načinivši veliku materijalnu štetu jer je sa saučesnicima lomio stvari po objektima koje je pljačkao, a odneo je i pozamašan plen. Sve je to uredno evidentirano, sva krivična dela su rasvetljena, podnete su krivične prijave i V.N. je nakon nekoliko dana uhvaćen i samo vraćen u Zavod u Beogradu zato što mu se zbog godina ne može suditi - priča izvor iz policije koji duže vreme prati ovaj slučaj.

Foto: Informer/društvene mreže

 

Dodaje da se trenutno ne zna gde se V.N. nalazi te da ne postoje operativni podaci da se vratio u Novi Sad.

- On se do sada uvek vraćao u Novi Sad, ali trenutno nemamo podataka o njegovom kretanju. Može biti i dalje u Beogradu, a može biti i u nekom drugom gradu. Njegov brat je i dalje u Zavodu u Knjaževcu i nadamo se da će tamo i ostati i da je na njega počeo da utiče rad sa stručnjacima te ustanove. Ti dečaci imaju evidentan poremećaj ponašanja. Prošle godine su ubili od batina Todora Šunjku (75) iz Tovariševa, tada su već imali iza sebe pozamašan broj krivičnih i prekršajnih prijava, a sada su se približili svojevrsnom "crnom rekordu" jer postoji osnov sumnje da su počinili ili učestvovali u skoro 100 krivičnih dela za koje se zna. Verovatno su i prešli tu cifru, samo nisu uhvaćeni - naglašava naš sagovornik.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Sport

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija