• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

10.07.2024

10:00

Metak iz pištolja ostao u nozi: Detalji ranjavanja tinejdžera u Obrenovcu

Informer: V.B.

Vesti

Metak iz pištolja ostao u nozi: Detalji ranjavanja tinejdžera u Obrenovcu

Podeli vest

Tinejdžer L. Ć. (19) iz Bariča, teško je povređen kada mu je iz vatrenog oružja ispaljen metak u nogu. Njegov drug (21) ga je odvezao u Dom zdravlja u Obrenovcu, odakle je zatim prevezen u Urgentni centar. Policija istražuje kako je došlo do ranjavanja i traga za oružjem, saznaje Informer.

Kako Informer nezvanično saznaje metak je ispaljen sinoć oko jedan sat posle ponoći kada je L. Ć. ranjen u desnu potkolenicu u Bariču kod Obrenovca.

- Ranjenog tinejdžera je drug, odvezao u Dom zdravlja u Obrenovcu gde su mu konstatovane povrede desne pokolenice, povreda leve noge ali i povreda ruke. Navodno u razgovoru sa policijom on je naveo da je sam sebe ranio, dok je u dvorištu čistio pištolj - rekao je naš sagovornik upoznat sa slučajem i dodao:

- Oružje prema dosadašnjim informacijama nije pronađeno te se veruje da je bilo u nelegalnom posedu. Metak je ranjenog pogodio u desnu potkolenicu i tu je ostao. Reč je teškim telesnim povredama. Policija je obavila razgovor sa njegovim drugom i obavila je uviđaj na mestu na kom se ranjavanje dogodilo. 

Prema rečima našeg sagovornika više detalja biće poznato po okončanju istrage, a odmah je obavešteno i nadležno tužilaštvo. Inače, obojica mladića, ranjeni i ovaj što ga je dovezao, poznati su policiji od ranije. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija