• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

10.07.2024

15:06

Motociklista osuđen na dve godine zatvora! Poginula devojka koja se vozila na "kavasakiju"

D. K.

Vesti

Motociklista osuđen na dve godine zatvora! Poginula devojka koja se vozila na "kavasakiju"

Podeli vest

Nišlija M. C. (36) pravnosnažno je osuđen na dve godine zatvora, jer je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je devojka I. P. (28) zadobila teške povrede usled kojih je preminula.

On je 24. juna 2022. godine, upravljajući motociklom "kavasaki", u ulici Majora Gavrilovića u Nišu udario u automobil "reno senik". I on i njegova saputnica pali su sa dvotočkaša i tom prilikom teško povređeni.

Kako je saopšteno iz Višeg suda u Nišu, M. C. je sa Višim javnim tužilaštvom sklopio sporazum o priznanju krivice.

- Pravnosnažnom presudom prihvaćen je sporazum o priznanju krivičnog dela i okrivljeni M. C. je oglašen krivim zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od dve godine, koju je dužan da izdrži po pravnosnažnosti presude - navela je ova pravosudna institucija.

Kako nam je još rečeno, M. C. je izrečena i mera bezbednosti zabrane upravljanja motornim vozilom "A" kategorije u trajanju od pet godina.

Nesreća se dogodila naočigled brojnih  meštana ove ulice koji su posvedočili da se motociklista zabio motorom u "reno" koji je iz Nišavske skretao u Ulicu majora Gavrilovića. Kako su tada naveli, od siline udarca vozilo se zarotiralo, a par je sa motocikla odbačen na kolovoz.  

Tom prilikom muškarac je zadobio višestruke prelome potkolenice, kuka, podlaktice i nadlaktice te povredu butne kosti. Njegova saputnica je imala prelom lobanje sa krvarenjem u mozgu, prelom kičme te povredu abdomena usled čega je preminula dan posle nesreće.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?
Politika

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući današnju presudu Suda za OVK kojom je pripadnik te terorističke šiptarske organizacije Pjetr Šelja osuđen na 18 godina zatvora zbog ratnih zločina, kaže da bez odgovora ostaje pitanje odakle na teritoriji Republike Albanije u Kukešu logor OVK i da li je neko iz države Albanije i NATO snaga odgovoran za to i da li će odgovarati

16.07.2024

18:53

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija