• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2024

18:20

Baš bizarno nasilje u Zemunu: Psiho lezbejka unakazila bivšu od batina!

Shutterstock

Vesti

Baš bizarno nasilje u Zemunu: Psiho lezbejka unakazila bivšu od batina!

Podeli vest

Beograđanka A. P. (41) saslušana je danas u Trećem osnovnom tužilaštvu zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju fizički napala svoju bivšu partnerku!

Ona se, kako saznajemo, tereti za zlostavljanje i mučenje. Na saslušanju se branila ćutanjem.

"Okrivljena je fizički napala oštećenu u njenom stanu, nakon čega su intervenisali policajci iz PS Zemun. Žrtva je imala vidne povrede koje su dokumentovane fotografijama. Veštaci su utvrdili da je A. P.  bila pod znatnim uticajem alkohola pa su predložili da se podvrgne  lečenju od alkoholizma. Ona je ranije bila pod merom obaveznog psihijatrijskog lečenja zbog drugog krivičnog dela protiv iste osobe, ali ta mera nije imala očekivani efekat", saopšteno je iz tužilaštva.

S obzirom na raniju osuđivanost okrivljene i opasnost od uticaja na žrtvu, Treći osnovni sud joj je odredio pritvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija