• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

11.07.2024

21:43

Ovo je policajac koji se ubio zbog devojke! Rekao kolegama da se brzo vraća, a kasnije sebi pucao u srce!

Informer

Vesti

Ovo je policajac koji se ubio zbog devojke! Rekao kolegama da se brzo vraća, a kasnije sebi pucao u srce!

Podeli vest

Novi detalji samoubistva policajca (23) u Mladenovcu otkrivaju da je on odlučio da digne ruku na sebe pre nego što je otišao kod devojke i pre drame koja je usledila na njenim vratima kada je iz straha odbila da ga pusti u stan!

Kako informer.rs saznaje, ruku na sebe je digao Miloš Banković (23), koji je živeo u selu Kusadak kod Mladenovca.

- On je pre tragedije bio na poslu, radio je treću smenu u policijskoj stanici u Smederevskoj Palanci. Oko 4 ujutru je iznenada izašao s posla. Kolegama je samo kratko rekao: „Brzo se vraćam!“ - navodi naš dobro obavešten izvor i otkriva šta je prethodilo njegovom odlasku u Mladenovac kod devojke.

Foto: Privatna arhiva

Miloš Banković će biti sahranjen u subotu

- Otišao je kući u Kusadak i presvukao se. Skinuo je uniformu i obukao pantalone i košulju. Potom je otišao u Kosmajku ulicu u Mladenovcu, u zgradu koju meštani zovu "kineska ambasada". Zvonio je i lupao devojci na vrata, tražeći da mu otvori, ali se ona iz straha zaključala i odbila da ga pusti unutra. Posle toga je izašao ispred zgrade i pucao sebi u srce. Bilo je gluvo doba, a taj deo Mladenovca je inače jako miran, pa su mnogi čuli kada je odjeknuo pucanj -kaže sagovornik i dodaje da su se ubrzo posle toga začule sirene Hitne pomoći i policije.

- Lekari su pokušali da ga spasu, ali mu nažalost nije bilo pomoći. Svi koji su se zatekli na mestu tragedije uočili su da je bio u crnoj košulji. Moguće je da nije slučajno obukao baš crnu košulju i da je još pre odlaska kod devojke odlučio da digne ruku na sebe ukoliko mu ona ne otvori vrata - navodi izvor Alo.

Foto: Privatna arhiva

Miloš Banković će biti sahranjen u subotu

Prvi rezultati istrage ukazuju da su momak i devojka izvesno vreme imali ljubavne probleme, ali još nije poznato šta je pravi motiv i zbog čega je mladi policajac digao ruku na sebe.

Kako informer.rs saznaje, Miloš nije pokazivao nikakav nagoveštaj da bi tako nešto uradio.

Njegovi roditelji Boban i Vesna, kao i mlađi brat kojem su 19. maja proslavili punoletstvo.

Miloš će biti sahranjen 13. jula u 12 sati na mesnom groblju u Kusadku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Sport

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija