• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

12.07.2024

11:43

Vehabija Miloš Žujović sahranjen po pravoslavnim običajima! Na grobu krst i rakija

Informer / printscreen

Vesti

Vehabija Miloš Žujović sahranjen po pravoslavnim običajima! Na grobu krst i rakija

Podeli vest

Miloš Žujović, koji je preuzeo ime Salahudin i nedavno izvršio teroristički napad ispred ambasade Izraela u Beogradu, sahranjen je na groblju u mestu Mala Vrbica kraj Mladenovca.

Telo Miloša Žujovića preuzeo je njegov otac Zoran i sahranio ga na pravoslavnom groblju u okolini Mladenovca po pravoslavnim običajima, piše Alo.

Na njegov grob je postavljen pravoslavni krst, a ostavljena je i rakija, piće i cveće.

Podsetimo, žandarm Miloš Jevremović (34) pogođen je krajem juna samostrelom u vrat dok je obezbeđivao Ambasadu Izraela u Beogradu. Napad je izvršio mlađi muškarac sa bradom, naoružan i nožem. Napadač je identifikovan kao Miloš Žujović (25) iz Mladenovca, koji je prešao u islam i postao vehabija, koristeći versko ime Salahudin.

Foto: printscreen

 

 

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je napad na Jevremovića teroristički akt, jer su napadači već poznati bezbednosnim službama kao pripadnici vehabijskog pokreta. Dačić je naglasio da su napadači konvertiti koji su prešli iz pravoslavlja u islam.

Jevremović je ostao pribran i neutralisao je napadača, a potom je operisan u KC Srbije gde se i nekoliko dana oporavljao. 

Nakon izlaska iz bolnice i oporavka, otpušten je kući, a od ministra policije Ivice Dačića dobio je i Povelju za izuzetne zasluge.

U međuvremenu je crnogorska policija ispitala i suprugu Miloša Žujovića, Besu Žujović, kako bi utvrdili da li je učestvovala u planiranju napada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Truth&Rights

pre 3 nedelje

Ahahahahaaa pa da li su mogli veću kaznu da mu smisle, e ako mu ga baš mi je drago xD

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Sport

Zvezdo, srećna ti pojačanja! Stranci dali devet od deset golova
Crvena zvezda

Zvezdo, srećna ti pojačanja! Stranci dali devet od deset golova

Prošla su tri kola Superlige i možda se ne nazire još kako će tim igrati za mesec dana, ali se jasno ocrtava da je Crvena zvezda pogodila sa pojačanjima. Ili barem tako sada deluje. Devet od deset golova crveno-belih od početka sezone dali su stranci, od čega trojica na svom debiju: Bruno Duarte, Felisio Milson i Timi Maks Elšnik. A poker sjajnih golgetera sa njima čini i Šerif Ndijaje.

04.08.2024

09:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija