• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.07.2024

15:05

MUP poslao važan apel građanima: Ukoliko putujete, pridržavajte se ovih saveta

MUP

Vesti

MUP poslao važan apel građanima: Ukoliko putujete, pridržavajte se ovih saveta

Podeli vest

Tokom predstojećeg vikenda očekuju nas visoke temperature i povećan intenzitet saobraćaja što uslove za vožnju može učiniti otežanim.

Apelujemo na vozače da izbegavaju putovanje u najtoplijem delu dana. Umesto toga, planirajte svoje putovanje u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim satima kada su temperature niže i uslovi za vožnju povoljniji.

Pravite pauze

U slučaju prvih znakova umora, zaustavite se na bezbednom mestu i odmorite.

 

 


Hidratacija

Konzumirajte dovoljno tečnosti tokom vožnje kako biste ostali hidrirani i koncentrisani.

Provera vozila

Pre putovanja proverite stanje vašeg vozila, naročito rashladni sistem i gume.

Bezbednost putnika

Osigurajte da svi putnici u vozilu koriste sigurnosne pojaseve i da su deca u odgovarajućim sedištima.

Mobilni uređaji

Ne koristite mobilni telefon tokom voznje.

Budite strpljivi i pripremljeni na potencijalne zastoje.

Čuvajte svoje zdravlje i bezbednost na putu.

Planirajte svoje putovanje mudro i izbegavajte vožnju u najtoplijim delovima dana.

Vaše zdravlje i sigurnost su najvažniji


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija