• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/nedeljnikafera.net

13.07.2024

16:22

Voljenkina smrt i dalje misterija: Ovo je njeno oproštajno pismo! (FOTO)

printscreen

Vesti

Voljenkina smrt i dalje misterija: Ovo je njeno oproštajno pismo! (FOTO)

Podeli vest

Ni godinu dana posle tragične smrti bivše učesnice "Parova" i pevačice Voljenke Ilić (51) u bazenu vile u Dominikanskoj Republici, još nije rešena misterija da li se radi o samoubistvu ili ubistvu.

Tamošnja policija pronašla je utopljeno Voljenkino telo u malom đakuzi bazenu sa dva tega od po pet kilograma oko vrata, cevanice su joj bile oblepljene selotejp trakom, a butine vezane konopcem iz teretane!

Policiju je pozvao iz Beograda Petar Šer, njen suprug i vlasnik vile K184 u poznatom letovalištu Puerto plata. Ona mu se nije javljala prethodna dva dana, dok su vrata bila zaključana pa žena, koja čisti vilu, i baštovan nisu mogli da uđu.

Dominikanski mediji su izvestili da se radi o vrlo čudnoj tragediji, najverovatnije samoubistvu, pošto je pronađeno oproštajno pismo i slika Voljenkine majke i nekih hrišćanskih svetaca. 

Foto: Fejsbuk

Otisak ruža za usne na poruci koju je pevačica napisala sestri
Sumnjive modrice

Međutim, kuma pokojne pevačice Dina Drašković je ubeđena da je reč o ubistvu.

- Postoji fotografija, nastala dva dana pre smrti, gde se vidi da Voljenka ima velike modrice oko oba oka. Fotografiju je snimio njen suprug tokom razgovora preko video poziva. Kad ju je pitao šta se desilo, ona je navodno rekla da su joj tegovi pali na lice, a prijateljici Sandri je rekla da se udarila u neku stenu - kaže Dina za portal nedeljnikafera.net. i dodaje: 

- Meni je njen suprug rekao da je popila flašu viskija i kutiju tableta, pre nego što se utopila, i da mu je to javila dominikanska policija. Prvo, tvrdim da Voljenka nikada nije pila alkohol. Nikada, bukvalno! Lekove jeste, ali mi je pričala da je suprug pokušao da je odvikne i da joj nije dozvoljavao da kupuje lekove. I da je to sve popila, da je to istina, ona bi se samo srušila u bazen. Da li toliko pijana i drogirana žena može sebi da veže selotejp oko nogu i nosi tegove od 10 kilograma (!?!)

Voljenka je, podseća Dina, ostala sama u Dominikani da pokazuje kupcima vilu koja je oglašena na prodaju.

- Samo šest meseci ranije, u istom bazenu se udavio Petrov petogodišnji sin iz prethodnog braka koji je bolovao od autizma. Dok je Petar ronio u velikom bazenu, dečak se verovatno okliznuo i upao u mali bazen i utopio. Otac deteta nije mogao da podnese da živi više u vili, u kojoj je pretrpeo strašnu tragediju, pa je odlučio da je proda. On je sa ćerkicom došao u Srbiju, dok je Voljenka ostala. Posle šest meseci, tragično je okončala život u istom bazenu - ispričala je kuma.

Foto: Fejsbuk

Pokojna pevačica sa kumom Dinom koja je ubeđena da se ona nije ubila

Pokojna pevačica, prema Dininim rečima, je imala sestru koja je bila teško bolesna i znala je da je pitanje dana kada će umreti:

- Tvrdim da se Voljenka nikada ne bi ubila zbog sestrine ćerke, koja ima devet godina i sada nema nikog. Ona se žalila da joj je tamo mnogo teško, da ne može da izdrži, da želi da se vrati. Ne, ona to sama nikada ne bi uradila. Sestra Tina je preminula četiri meseca posle Voljenkine tragedije.

Nestao telefon

Najveću misteriju u ovaj slučaj unosi oproštajno pismo koje je Voljenka ostavila, u kojem piše:

"Tina, oprosti, bespomoćna sam. Nisam mogla više da izdržim. Leči se i živi mi dugoooo! Čuvaj mi Milicu i neka me se seća onakvom kakva sam bila, bejbe. Volim vas zauvek. Idem kod mame, zvala me je."

 Dina potvrđuje da je to zaista Voljenkin rukopis, ali kaže i da je moguće da ju je neko naterao da napiše to pismo pod pretnjom smrću! 

- Na kraju, policija nije pronašla njen srpski telefon. Pitanje je gde je on i šta je u njemu. A kako mi je sam Voljenkin suprug rekao, policija Dominikane ga sada traži - kaže na kraju Dina Drašković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Planira se ukidanje usklađivanja roditeljskog dodatka! Ministarka Đurđević Stamenkovski otkrila šta to znači za roditelje
Društvo

Planira se ukidanje usklađivanja roditeljskog dodatka! Ministarka Đurđević Stamenkovski otkrila šta to znači za roditelje

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju danas je organizovalo javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom. Tim povodom predstavljene su izmene Zakona koje bi trebalo da stupe na snagu od 1. novembra, a jedna od njih jeste ukidanje usklađivanja roditeljskog dodatka i jednokratne pomoći.

17.07.2024

18:08

TV

Strategija celog regiona je provociranje Srbije! Dojučerašnje komšije targetiraju Srbe i traže njihovu satanizaciju!
Live TV

Strategija celog regiona je provociranje Srbije! Dojučerašnje komšije targetiraju Srbe i traže njihovu satanizaciju!

Kabinet srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željke Cvijanović uputio je urgentan dopis ministru spoljnih poslova u Savetu ministara BiH, Elmedinu Konakoviću, u kome traže da hitno i bez odlaganja odobre dolazak i prelet helikoptera MUP Srbije da bi pomogao u gašenju požara na području opštine Gacko, te da tako pokaže odgovornost prema ljudskim životima. Ovim povodom gosti "Info jutra" Informer televizije bili su profesor dr Milimir Mučibabić, univerzitetski profesor i analitičar i politikolog Ljuan Koko.

17.07.2024

12:34

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina! (VIDEO)
Live TV

Strašno je to što pripadnica tajne službe nije umela da vrati pištolj u futrolu! Nemoguće je da Ukrajinci izvrše atentat na Putina! (VIDEO)

Kandidat za predsednika Amerike Donald Tramp nedavno je bio meta atentata koji je, pukom srećom, preživeo bez težih povreda. Da li je moguće da sličan napad zadesi i ruskog predsednika Vladimira Putina? Odgovor na ovo pitanje davala je Marina Galogaža, predsednica Udruženja sunarodnika Rusije, tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

17.07.2024

10:02

Sport

Sprema se bomba! Gigant spremio 20 miliona evra za Srbina!
Fudbal

Sprema se bomba! Gigant spremio 20 miliona evra za Srbina!

Italijanski velikan Milan blizu je dogovora sa Strahinjom Pavlovićem (23), ali on po svemu sudeći neće biti jedini Srbin koji stiže na "San Siro", pošto je slavni klub započeo pregovore sa Udinezeom oko transfera Lazara Samardžića (22)!

17.07.2024

13:52

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija