• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.07.2024

12:39

Bezbednost na rekama je njihova misija: Saveti rečne policije

prts instagram MUP

Vesti

Bezbednost na rekama je njihova misija: Saveti rečne policije

Podeli vest

Ovo su saveti koje treba da pratite pre nego što krenete na vodu!

Pre nego krenete na reku informišite se o vremenskim prilikama pre isplovljavanja i proverite da li je vaše plovilo ispravno i registrovano.

"Zapovednik plovila mora imati položen stručni ispit za upravljanje motornim čamcem. Obezbedite prsluke za spasavanje, prvu pomoć, protivpožarni aparat, veslo, sidro i kanap od 25 metara. U slučaju nevremena, odmah stavite prsluke za spasavanje." saveti su rečne policije. 

Foto: printscreen Instagram MUP

 

Takođe ne konzumiratjte alkohol i narkotike. 

"Poštujte saobraćajne propise i vozite umerenom brzinom. Nikada ne sidrite čamac na plovnom putu. Koristite uređena kupališta i ne iskačite iz čamca. Pored toga zaštitite se od toplotnog udara i sunčanice, izbegavajte direktno izlaganje suncu." navedeno je na Instagram stranici MUP.

 

 

Pratite savete rečne policije i ne rizikujte – vaša sigurnost je na prvom mestu! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija