• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.07.2024

17:36

Poznato stanje tinejdžerke (17) koja se predozirala ekstazijem na Egzitu! U teškom stanju prebačena u bolnicu!

MUP Srbije

Vesti

Poznato stanje tinejdžerke (17) koja se predozirala ekstazijem na Egzitu! U teškom stanju prebačena u bolnicu!

Podeli vest

Beograđanka (17) koja je sa drugaricom došla na Egzit festival i uzela veliku količinu ekstazija nalazi se u Institutu za zaštitu dece i omladine Vojvodine i lekari ne žele da komentarišu njeno stanje niti da kalkulišu kakav bi mogao biti ishod njenog oporavka od predoziranja.

Kako nezvanično saznaje "Blic", nesrećna devojka je i dalje u komi i u teškom stanju što je potvrdio i Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

On je obelodanio da su toksikološke analize pokazale da je devojka uzela "veliku dozu ekstazija".

- Roditelji kažu da devojčica nije bila sklona takvim ispadima. Ona je sad u teškom stanju - kratko je saopštio Dačić uz napomenu da joj se zbog velike količine ekstazija zatrovalo skoro celo telo.

Podsetimo, još jedan sedamnaestogodišnjak preminuo je zbog uzimanja prekomerne doze narkotika i njegovo telo pronađeno je danas prepodne nadomak Varadinskog mosta sa Petrovaradinske strane grada verovatno kada se vraćao sa festivala.

Bez obzira na velike napore lekara da mu spasu život on je preminuo u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.

Tim povodom oglasili su se i organizatori Egzita koji su uputili „najiskrenije saučešće porodici i prijateljima preminulog“ uz poruku da su "njihove misli sada sa njima".

- EXIT festival se od svog osnivanja snažno zalaže protiv bilo kakve upotrebe narkotika, na festivalu i tokom cele godine realizujemo niz edukativnih kampanja i aktivnosti na polju prevencije i širenja svesti o štetnom dejstvu droge i nastavićemo još jače da delujemo u tom pravcu – zaključuje se u saopštenju Exit tima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Strategija celog regiona je provociranje Srbije! Dojučerašnje komšije targetiraju Srbe i traže njihovu satanizaciju!
Live TV

Strategija celog regiona je provociranje Srbije! Dojučerašnje komšije targetiraju Srbe i traže njihovu satanizaciju!

Kabinet srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željke Cvijanović uputio je urgentan dopis ministru spoljnih poslova u Savetu ministara BiH, Elmedinu Konakoviću, u kome traže da hitno i bez odlaganja odobre dolazak i prelet helikoptera MUP Srbije da bi pomogao u gašenju požara na području opštine Gacko, te da tako pokaže odgovornost prema ljudskim životima. Ovim povodom gosti "Info jutra" Informer televizije bili su profesor dr Milimir Mučibabić, univerzitetski profesor i analitičar i politikolog Ljuan Koko.

17.07.2024

12:34

Sport

Planeta

Nemci su ugasili, oni koji ne budu znali da pravilno oslove pripadnike svih 60 polova čeka kazna od 10 hiljada evra!
Sami su tražili

Nemci su ugasili, oni koji ne budu znali da pravilno oslove pripadnike svih 60 polova čeka kazna od 10 hiljada evra!

Zakon o samoopredeljenju koji svakome u toj zemlji dozvoljava da promeni pol i ime koje su mu roditelji dali stupa na snagu u Nemačkoj 1. avgusta! Novi zakon daje znatno više od pristupa svlačionicama, toaletima i drugim prostorima koji su ranije bili rezervisani isključivo za biološke žene. Ali, upravo to bi uskoro mogao postati izvor pravnih sporova i sukoba.

17.07.2024

19:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija