• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2024

21:01

OPSADNO STANJE! Dačić stigao na mesto zločina - policija opkolila ubicu!

Informer, Tanja Andric

Vesti

OPSADNO STANJE! Dačić stigao na mesto zločina - policija opkolila ubicu!

Podeli vest

Kako Informer saznaje, na mesto zločina u selo Topolnica kod Majdanpeka stigao je i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Napadač još nije uhapšen, pretpostavlja se da se krije u šumi.  Očekuje se da u selo, koje je blokirala policija, stignu i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) koji su krenuli iz Beograda, kao i helikopter MUP.

U selo Topolnica pristigle su pored specijalnih ekipa policije sa pancirima i vatrogasne ekipi kao i hitna pomoc. Prilaz je blokiran, a prema nezvaničnim informacijama ubica jos nije uhapšen. U potragu za ubicom uključile su se i helikopterska jedinica MUP. 

Kako javlja nas reporter, pušten je dron sa termovizijskom kamerom jer je noć već pala a teren, gde bi mogao da se sakrije ubica, nepregledan i obrastao šumom.

Interventne ekipe policijaca iz Majdanpeka naoružani automatskim puškama džipovima odlaze ka salašima i šumi koja se nalazi iznad njih. Kako javlja naš reporter, pretpostavlja se da se ubica tamo sklonio.

Meštani kažu da je ubica iako u poznim godinama, veoma vitalan i dodaju da je lovac. Kako saznajemo, svađa koja je prethodila tragediji je izbila zbog požara. 

Podsetimo, stariji muškarac, P.P. (89) koji je večeras hicima iz puške ubio dvoje ljudi Radeta i Rumenu J, ranio je i meštanina koji je u blizini gasio požar na njivi. Čekaju se pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Sport

KSS nagovara Danilovića i Pešića da nastave sa radom! Šanse nisu velike, ali...
Košarka

KSS nagovara Danilovića i Pešića da nastave sa radom! Šanse nisu velike, ali...

Svetislav Pešić (75) i Predrag Danilović (54) napustili su Košarkaški savez Srbije, ali njihovi najbliži saradnici čine sve kako bi ih zadržali, odnosno vratili na funkcije! Prema nezvaničnim informacijama i kuloarskim pričama, članovi Skupštine i Upravnog odbora KSS za to su da odlazeći predsednik krovne organizacije srpske košarke nastavi sa radom, a samim tim, nadaju se da bi legendarni košarkaš mogao da ubedi i popularnog Karija da ostane selektor.

12.09.2024

13:13

Planeta

Zabava

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)
Kultura

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)

Misteriozni slepi guslar luta razrušenim svetom uz poj pesme Volja sinovljeva koja opisuje malu zajednicu uzgajivača semena pšenice koja je živela daleko u pustinji i odbijala da se povinuje tiraniji udaljenog grada - ovaj kratak opis filma "Volja sinovljeva" uvodi nas kroz vrata potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena u domaćoj kinematografiji.

12.09.2024

13:04

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45