• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.07.2024

11:00

NEKA SI UBIO KUČKINOG SINA! Skandalozne poruke nakon ubistva srpskog policajca, Šiptari slave monstruma Hajrizija! (FOTO)

printskrin/društvene mreže

Vesti

NEKA SI UBIO KUČKINOG SINA! Skandalozne poruke nakon ubistva srpskog policajca, Šiptari slave monstruma Hajrizija! (FOTO)

Podeli vest

Pripadnik granične policije Nikola Krsmanović (34) ubijen je dok je njegov kolega, saobraćajni policajac Vjekoslav Ilić (54), teško ranjen kada je Albanac Artan Hajrizi (33) pucao na njih.

I dok cela Srbija i region tuguje za ubijenim policajcem u Loznici, pojavila se i podrška ubici za kojim se traga.

Naime, nekoliko sati nakon jezivog napada u Loznici svi mediji su objavili fotografiju Šiptara Artana Hajrizi koji je u bekstvu, a koji je kako smo nezvanično saznali pobegao iz zatvora. 

Za Harizijem traga veliki broj policajaca u potragu su uključeni na neki način i građani koji bi trebali da jave policiji ukoliko ubicu vide. 

Ubistvo mladog policajca, osuđuje cela Srbija i region, ali zato ima i bolesnih umova koji podržavaju ovaj jeziv zločin.

Foto: Privatna arhiva/ ubijeni Nikola Krsmanović

 

Možda to i ne čudi ako uzmemo u obzir da je ubica na svojim društvenim mrežama veličao Hitlera, UČK... neko, ko je verovatno zlotvor kao i on, napisao jezivu poruku u kojoj pozdravlja postupak robijaša i ubice. 

Naime, na albanskom je napisao: "Te lumtë dora Artan Hajrizi, qitsh e vrafsh gjithmon t'bij te shkinave!" 

Foto: printskrin/društvene mreže

 

U slobodnom prevodu čestita zlotvoru i ubici što je ubio kučkinog sina!

Kako je Informer već pisao noćas oko 0.55 sati u blizini graničnog prelaza Trbušani, prilikom rutinske kontrole na policajce je iz taksi vozila pucao Hajrizi, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu. Policija za njim intezivno traga, a u potragu su uključeni helikopter i dronovi. 

Taksista je uhapšen,a sumnja se da je Hajrizija pokušao da preveze ilegalno preko granice. 

Ranjeni policajac Ilić je u bolnici i njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Zadobio je dve prostrelne rane.  

Ubijeni Krsmanović iza sebe je ostavio neutešne roditelje, rodbinu i prijatelje. Mučeni mladić je do pre par meseci bio u Beogradu u Žandarmeriji ali je želeo da bude bliže kući te je prešao u graničnu policiju. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srđan

pre 1 sat

Vi izveštavati o ovome čitav dan, ali izostavljate najvažnije. Po policijskom pravilniku o kontroli saobraćaja, policajci ne smeju dozvoliti izlazak iz vozila kontrolisanim licima. Ovde se radi o neprofesionalnom pristupu kontroli i nepoštovanju procedura radi vlastite bezbednosti. Da je on izvukao pištolj u kolima, policajci bi imali vremena da reaguju i zaklone se pa izvuku svoje oružje, a ovako nisu imali šansu. Ako ne pišete i ne izveštavate o tome, niko neće reagovati i pobrinuti se da se ovakve stvari više ne dešavaju. Procedure i pravilnici moraju da se poštuju.

Zagor

pre 1 sat

Taksisti suditi kao saucesniku,a govno siptarsko izmasakrirati

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Sport

Potvrđeno pisanje Informera: Tadić više ne igra za Srbiju!
Fudbal

Potvrđeno pisanje Informera: Tadić više ne igra za Srbiju!

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić (35) definitivno se povukao iz nacionalnog tima i "orlovi" će od septembra dobiti novog predvodnika na terenu! Ono što je Informer prvi najavio još 26. juna, dan nakon eliminacije od Danske, danas je i potvrđeno, pošto fudbaler Fenerbahčea više ne namerava da nosi dres nacionalnog tima.

18.07.2024

09:47

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija