• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/lappiinfo

18.07.2024

12:02

Otac sve potvrdio! Faton Hajrizi je ubica policajca kod Loznice

printskrin/društvene mreže

Vesti

Otac sve potvrdio! Faton Hajrizi je ubica policajca kod Loznice

Podeli vest

Artan Hajrizi nije ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića (34) kod Loznice jer je u Nemačkoj! Ubica je Faton Hajrizi, rođeni brat Artana, koji je koristio njegova dokumenta za bekstvo.

Mustafa Hajrizi, otac Artana i Fatona Hajrizija, rekao je da Artan Hajrizi nije na Kosovu, već u Nemačkoj.

- Fatoni je radio te poslove, uzeo je (Artanov) pasoš, otišao u Nemačku i tamo ga dobio. Ja sam njegov otac - rekao je Mustafa, prenosi lappiinfo.

Foto: Tanjug/Printscreen

 

 

Na pitanje prištinskog novinara Nacionalea kako je došlo do pasoša, Mustafa Hajrizi izjavljuje da nemaju informacija o tome.

- Ne ne. Otkako je otišao, nemamo informacije, ukrao ga je, ne znam šta je uradio, još ima pasoš - Dalje je naveo da mu sin Artani radi u Nemačkoj.

- Artani već osam godina radi u Nemačkoj. Da, da (razgovarali smo sa njim) - rekao je.

Upitan je i da li je upoznat sa kim je bio Faton Hajrizi u kolima, na šta je odgovorio:

- Ne, ne, ne znam. Moraju da rade tamo, nemaju ni pauzu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Prijatelji se opraštaju od ubijenog Nikole: Igrali smo fudbal kao mali, dečko je za primer
Hronika

Prijatelji se opraštaju od ubijenog Nikole: Igrali smo fudbal kao mali, dečko je za primer

Tuga danas vlada Loznicom, ali i čitavom Srbijom, nakon ubistva mladog policajca Nikola Krsmanovića (34), a meštani ovog kraja i dalje u neverici opraštaju se od kako kažu, mladića za primer. Anđeosko lice policajca iz Draginca koji je izgubio život na dužnosti noćas u Lipničkom Šoru preplavilo je mreže, a rodbina i prijatelji očajni nakon gubitka zaštitnika Loznice, o njemu imaju samo reči hvale.

18.07.2024

11:43

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija