• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/tanjug

18.07.2024

12:38

U poteru za ubicom policajca uključila se i policija Republike Srpske! Sumnja se da je Šiptar preko Drine pobegao iz Srbije

Tanjug/Printscreen

Vesti

U poteru za ubicom policajca uključila se i policija Republike Srpske! Sumnja se da je Šiptar preko Drine pobegao iz Srbije

Podeli vest

Policija Republike Srpske uključila se u potragu za Artanom Hajzirijem (33) koji je noćas ubio policajca Nikolu Krsmanovića (33) i ranio njegov kolegu Vjekoslava Ilića (50) kod Loznicem, jer se sumnja da je on preko Drine pobegao u Srpsku.

Kako je saopšteno policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzimaju niz mera i radnji u vezi sa potragom za osobom koja je noćas ubila jednog graničnog policajca, pripadnika MUP-a Srbije, a jednog teško ranila.

Od samog događaja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su u stalnoj komunikaciji sa kolegama iz Srbije i preduzimaju niz mera na područjima koje operativno pokrivaju policijske uprave Zvornik i Bijeljina.

MUP Srpske poziva građane, posebno one koji žive u pograničnom području, da ukoliko primete lice sa fotografije, odmah pozovu policiju. Osumnjičeni za ovo krivično delo je Hajziri Artan (33) sa pasošem izdatim u Prištini i nemačkom ličnom kartom.

Sve mere se preduzimaju sa ciljem lociranja i hapšenja osobe koja je počinila ovo krivično delo, imajući u vidu blizinu granice dve zemlje, navodi se u saopštenju. U potragu su, navodi se, uključeni i pripadnici jedinica Žandarmerije. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija