• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.07.2024

13:45

POLICAJAC PUCAO NA TERORISTU! Otkriveni novi detalji zločina u Loznici!

Printscreen/Privatna arhiva

Vesti

POLICAJAC PUCAO NA TERORISTU! Otkriveni novi detalji zločina u Loznici!

Podeli vest

Srpskog policajca Nikolu Krsmanovića ubio je kod Loznice Šiptar sa Kosova, a utvrđuje se identitet ubice.

Prema informacijama koje je otkrio ministar policije Ivica Dačić, Vjekoslav Ilić, ranjeni policijac je pucao na šiptarskog teroristu.

- Naši policajci su primetili automobil i bilo im je sumnjivo šta će automobil iz Tutina blizu granice prema Bosni i Hercegovini. Prilikom utvrđivanja identiteta osumnjičeni je izvadio pištolj i pucao u dva policajca. Jedan je onako ranjen odgovorio paljbom, ali nije uspeo da ga pogodi - rekao je Ivica Dačić.

Prema prvim informacijama Nikolu Krmanovića je ubio Artan Hajrizi, da bi potom albanski mediji preneli da je ubica zapravo njegov brat Faton, koji je uzeo bratovljeva dokumenta.

Ministar Dačić je istakao da se još utvrđuje da li pronađena dokumenta pripadaju osumnjičenom jer postoje sumnje da je koristio lična dokumenta njegovog brata koji je poznat policiji zbog ubistva ruskog vojnika na Kosovu i Metohiji i koji je pobegao iz zatvora 6. jula. 

- To ne može da bude slučajno, to je organizovani napad. Tužilaštvo za organizovani kriminal će ovaj slučaj razmotriti kao teroristički akt ljudi koji dolaze sa Kosova i Metohije albanskog porekla koji su time ostvarili određene ciljeve koji su im zadati - rekao je ministar i poručio da će biti ispitani svi koji mogu biti povezani sa ovim događajem i uhapšeni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lol

pre 1 sat

zasto je policija toliko lose trenirana da sumnjivom automobilu prilazi sa takvom lezernoscu? zasto nije imao oruzje u ruci vec? jel mozemo nekad nesto da uradimo kako treba?

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija