• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. D.

18.07.2024

16:25

Ovo je taksista koji je prevozio ubicu! Trebalo je da dobije 450 evra za tu vožnju!

S. D.

Vesti

Ovo je taksista koji je prevozio ubicu! Trebalo je da dobije 450 evra za tu vožnju!

Podeli vest

Stanovnici Tutina u šoku su zbog vesti da je njihov sugrađanin Mithat Hadžić prevozio ubicu policajca u Loznici.

Oni koji ga poznaju kažu da nije izgledao kao kriminalac, jedino što su loše čuli o njemu jeste da je prevozio migrante iz Tutina do graničnih prelaza.

- Mislim da je samo bio na pogrešnom mestu, mada će istraga pokazati da li je bio umešan. Koliko ga mi poznajemo, mislim da nije znao. Hteo je sigurno da zaradi, odavde taksisti rade često dalje relacije. Te vožnje koštaju nekoliko stotina evra - kaže jedan od Hadžićevih komšija.

Drugi se nadovezuje pa kaže da i dva Mithatova rođena brata rade kao taksi prevoznici, uglavnom po gradu, ali da ih često pozovu da idu i do kliničkih centara, do aerodroma po Srbiji:

"Sigurno je ubica tražio nekog da ga preveze. Zašto baš njega, to nam je sumnjivo. Ipak, smatram da Mithat nije sposoban za to da svesno vozi naoružanu osobu. Zbog prevoza migranata smo ga često osuđivali, mislim da već godinu dana ne radi ni to. Čuli smo da je za tu konkretnu vožnju trebalo da dobije 450 evra, žao mi je što mu se to desilo.

Podsećamo, Mithat Hadžić iz Tutina uhapšen je zbog sumnje da je automobilom tutinskih oznaka preuzeo u Preševu muškarca koji je u blizini Loznice ubio policajca Nikolu Krsmanovića, a ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Šapcu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra?

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija