• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

19.07.2024

08:05

Ispovest supruge policajca ranjenog kod Loznice: Smešio se, dao im dokumenta, a onda zapucao

printscreen/privatna arhiva

Vesti

Ispovest supruge policajca ranjenog kod Loznice: Smešio se, dao im dokumenta, a onda zapucao

Podeli vest

Gordana Ilić supruga policajca Vjekoslava Ilića, koji je ranjen kada je njegov kolega Nikola Krsmanović ubije u Lipničkom Šoru kod Loznice ispriača je za medije da je muž pozvao i rekao joj da je ranjen i da pozove Hitnu pomoć.

- Muž me je zvao noćas oko 10 do 1 i samo mi je rekao: "Zovi hitnu, ranjen sam". To je bila rutinska kontrola, zaustavili su vozilo, uzeli dokumenta. Ubica im se smešio u lice - kazala je Gordana. 

Foto: Fejsbuk

Ranjeni policajac Vjekoslav Ilić koga je Šiptar upucao u rame

 

Ona se prisetila svega što se dešavalo kobne noći, a ispričala je i šta joj je suprug, koji je upucan u rame, rekao iz bolničke postelje.

- Bila je to rutinska kontrola, zaustavili su vozilo uzeli dokumenta, a ubica im se smešio u lice. Pitali su ga gde ide, on je odgovorio da ide kod prijatelja u Sarajevo. Oni su uzeli dokumenta od njega, a moj muž je otišao do policijskog auta da proveri. Dok je bio okrenut leđima, jedan metak ga je pogodio, dva okrznula, zatim je čuo još hitaca, ali Nikolu nije nigde video. Moj muž se spotakao na neku žardinjeru i pao, ubica je verovatno mislio da je i on mrtav - priča supruga ranjenog policajca.

Kako je rekla, Vjekoslav Ilić je mislio da je ubijeni policajac Nikola Krsmanović uspeo da pobegne.

Foto: printscreen Twitter

Faton Hajrizi ubio policajaca i ranio njegovog kolegu, kod sebe imao dokumenta svog brata Artana

 

- Bio je ranjen, ali je krenuo da puca prema ubici. Ispalio je četiri hitca, ali je ubica pobegao u pravcu Drine. Zatim je ugledao Nikolu kako leži sa ranama na glavi i grudima. Nikola je ležao sav krvav. Moj muž je bio svestan sve vreme - priča ona.

Kako Gordana objašnjava ubrzo je došla Hitna pomoć i unela Nikolu u vozilo.

- Celo vozilo je bilo od krvi koliko je iskrvario. Doktori su davali sve od sebe da ga spasu, ali bezuspešno - priča u jednom dahu.

Prema njenim rečima, Nikola Krsmanović, ubijeni policajac, je bio vredan momak i zaljubljenik u svoj posao.

Foto: Privatna arhiva

Ubijeni policajac Nikola Krsmanović radio u Žandarmeriji, a onda se nedavno vratio u rodni grad

 

- Dugo je radio u Beogradu, skoro se preselio. Mom mužu je još pet godina do penzije. Oni nekad rade na granici, nekad u patroli. Te noći su bili u patroli - zaključuje sagovornica.

Podsetimo potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, izjavio je da su lažne informacije o navodnoj izjavi Artana Hajrizija da mu je dokumenta uzeo brat Faton, jer ako je brat, odbegli osuđenik iz zatvora sa Kosova, već došao u Nemačku, što bi se vraćao u Preševo!?

Foto: S. D.

Mithat Hadžić, uhapšeni taksista iz Tutina koji je vozio ubicu

 

Policija je odmah uhapsila taksistu Mithata Hadžića iz Tutina koji je svojim "mercedesom" vozio ubicu.

Inače juče je u Bijeljini uhapšen i Zoran Radovanović koji se dovodi u vezu sa ubicom policajca Nikole Krsmanovića. Osumnjičeni je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici, a njegova supruga I.R. je uhapšena u Mladenovcu, jer se veruje da su njih dvoje deo grupe koja je trebalo da organizuje prebacivanje odbeglog ubice iz Srbije u BIH.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kakve to nove bombe uvodi Putin na ratište? Zelenski priželjkuje Patriot, ali Rusija poseduje rakete koje su za njega nerešive! (VIDEO)
Live TV

Kakve to nove bombe uvodi Putin na ratište? Zelenski priželjkuje Patriot, ali Rusija poseduje rakete koje su za njega nerešive! (VIDEO)

Uništen ukrajinski centar za daljinsko upravljanje dronovima. PVO sistemi raspoređeni oko Putinove rezidencije. Orban poručio: Evropa misli da može da pobedi Rusiju, ali nije tako! Zelenski kritikovao Orbana! Na ovu, ali i druge važne svetske teme, u emsiji "Rat uživo" govorili su filozof Boris Bratina i Đorđe Ančić, oficir RV i PVO. Uživo u program javio se i politikolog i publicistsa Andreja Lović koji je govorio o situaciji u Nemačkoj u odnosu na SAD.

18.07.2024

22:26

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam! (VIDEO)
Live TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam! (VIDEO)

Ko je izvršio teroristički napad i ubio jednog policajca i ranio drugog. Ilegalni kanali svakako postoje, tu se valja sve i svašta. Postoji dosta crnih ruta na našim prostorima. Srbija više nije toliko bezbedna od terorista. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su advokat Nebojša Perović, bivši protivterorista Radomir Počuča i Avram Izrael, inženjer telekomunikacija.

18.07.2024

18:47

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija