• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.07.2024

15:10

TO JE UBICA SA TELEVIZIJE! Očevidac otkrio detalje potrage za šiptarskim teroristom: Pitao me je gde je Crna Gora!

printscreen Twitter

Vesti

TO JE UBICA SA TELEVIZIJE! Očevidac otkrio detalje potrage za šiptarskim teroristom: Pitao me je gde je Crna Gora!

Podeli vest

Danas je od strane policije ubijhen terorista i ekstremista Faton Hajrizi koji je pobegao iz zatvora i u Loznici ubio policajca Nikolu Krsmanovića, i ranio njegovog kolegu.

Nakon što mu je policija ušla u trag, on se skrivao u napuštenoj fabrici odakle je planirao da pređe drinu kod granice sa Republikom Srpskom. 

Kada je video da mu je policija za petama, odlučio je da otvori vatru na njih i psuje ih, nakon čega su ga oni likvidirali. 

Foto: Informer

 

 

Za Informer, jedan od komšija koji drži etno selo, podelio je detalje potrage za Šiptarom. 

Miroslav Milutinovic, vlasnik etno sela Militinovic kaže da je noćas čuo lavež pasa i da je posumnjao da reaguju na ljude.

- Dešavalo se ranije da tuda prolaze migranti, koji idu put brda i sume. Nisam oka sklopio, tu nam žive i mala deca. Psi su se primirili, ali danas je moja snajka bila na putu i ispričala nam je da ju je nepoznati muškarac na engleskom pitao: "gde je Crna Gora". Ona ga nije prepoznala u trenutku, i odgovorila mu je. Otišao je, nije primetila ništa, ali moj stric, koji je bio tu, rekao joj je: pa to je onaj s televizije. Preledila se - priča Militinovic.

Foto: Informer

 

 

Ubrzo zatim stigla je policija. Začuli su se pucnji, i on je ubijen. Tom prilikom mu je pronađen i pištolj kojim je pucao na policiju. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)
Live TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)

Predsednik Džo Bajden je pozitivan na koronavirus i ima blage simptome, saopšteno je iz Bele kuće juče, a preneo je BBC. Bajden je trebalo da govori na događaju u Las Vegasu u sredu popodne po lokalnom vremenu, a u sklopu napora da pridobije latinoameričke glasače. Izvršna direktorka Unidosa Dženet Murgija saopštila je gostima da je predsednik izrazio svoje žaljenje što nije mogao da se pojavi jer je bio pozitivan na koronavirus. Na ovu temu za Informer, u emisiji "Info jutro", govorili su analitičar Branko Radun i novinar i pisac Aleksandar Gajović.

19.07.2024

13:10

Sport

Planeta

Zabava

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta
Kultura

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta

Posle julske pauze, Beogradsko dramsko pozorište će sa svojim hit predstavama Čovek slon, Budućnost, Laž i Švejk tokom avgusta gostovati na svim većim festivalima u regionu, dok će na Letnjoj sceni - BDP Millennium team Areni u okviru projekta Novi glasovi biti izvedene premijere dve predstave: Rake (24.8) i Kavez za ptice (30.8).

19.07.2024

12:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija