• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.07.2024

12:16

Pomagačima ubice srpskog policajca određen pritvor! Taksista i influenserka ostaju iza rešetaka!

S. D.

Vesti

Pomagačima ubice srpskog policajca određen pritvor! Taksista i influenserka ostaju iza rešetaka!

Podeli vest

Osumnjičenoj I.R. (29), influenserki uhapšenoj u Mladenovcu u vezi sa slučajem ubistva policajca Nikole Krsmanovića (34), i taksisti Mithatu Hadžiću koji su bili zadržani od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici, sudija je odredio pritvor, saopšteno je iz policije.

Njih dvoje su saslušani kod tužioca i onda im je nadležni sudija odredio pritvor do trideset dana.

 

Podsetimo, Hadžić je iz Tutina, osumnjičen je da je prevozio ubicu, Fatona Hajrizija, Albanca sa Kosova i Metohije, juče likvidranog u Trbušnici na padinama Gučeva, koji je ubio Krsmanovića, a ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Ovo nije kraj, kazao je juče ministar policije Ivica Dačić, jer je uhapšeno još osoba koje su imale veze sa ovim događajem.

- Jedan bračni par srpske nacionalnosti koji je u tome učestvovao je uhapšen. Muž je već kod nas osuđivan, uhapšen je u Banjaluci očekujemo da će BiH da ga izruči Srbiju. Čovek koji je vozio Albanca je lagao i on je uhapšen. Uhapsićemo i sve one u Preševu i Bujanovcu koji su mu pomoglio da dođe dovde jer on nigde nije ušao legalno na teritoriju centralne Srbije. Tražićemo od Nemačke da nam izruči brata Fatona Hajrizija, koji je takođe osumnjičen i optužen za terorizam. Nećemo imati milosti ni prema kome, naročito prema Srbima koji su u ovome učestvovali, a postoji i slovenački državljanin srpskog porekla koji je na neki način učestvovao u organizaciji svega toga – izjavio je Dačić na mestu gde su pripadnici SAJ-a likvidirali ubicu srpskog policajca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija