• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

20.07.2024

14:42

U Budvi uhapšen nasilnik iz Srbije! Nevenčanu suprugu, "ubio" od batina, pa je protiv njene volje odveo u Crnu Goru!

Shutterstock, Printscreen/Facebook

Vesti

U Budvi uhapšen nasilnik iz Srbije! Nevenčanu suprugu, "ubio" od batina, pa je protiv njene volje odveo u Crnu Goru!

Podeli vest

Policija u Budvi uhapsila je državljanina Srbije zbog sumnje da je izvršio otmicu nevenčane supruge, saopštila je danas Uprava policije Crne Gore.

Kako je navedeno, policijski službenici Odeljenja bezbednosti Budva obavešteni su od Odseka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol - Europol - Sirene da je jedno lice u Pančevu prijavilo da njena ćerka, koja se nalazi u Crnoj Gori sa nevenčanim suprugom, strahuje za svoj život.

Službenici Odeljenja bezbednosti Budva izvršili su pretragu terena u odnosu na detalje iznete u prijavi i locirali vozilo marke BMW, lice Đ.D. (32) iz Republike Srbije i oštećenu, koja je imala vidne povrede u predelu glave i tela.

Utvrđeno je da je te povrede naneo Đ.D. primenom grubog nasilja dok su se nalazili u porodičnoj kući u Pančevu, te da je oštećenu, protivno njenoj volji, primenom sile i pretnje po njen život i telo, iz Pančeva doveo u Crnu Goru.

Oštećena je upućena na ukazivanje lekarske pomoći, te su od nje i Đ.D. u službenim prostorijama Odeljenja bezbednosti Budva prikupljena obaveštenja.

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru se, nakon uvida u spise predmeta, izjasnio da se u radnjama Đ.D. stiču elementi krivičnog dela otmica. Po nalogu postupajućeg tužioca Đ.D. je lišen slobode, navedeno je u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Uz vatromet, trubače i Lexington bend otvoren 4. Paradajz fest u Lebanu (FOTO)
Politika

Uz vatromet, trubače i Lexington bend otvoren 4. Paradajz fest u Lebanu (FOTO)

Pod pokroviteljstvom i u organizaciji opštine Lebane otvoren je četvrti po redu jedinstveni festival izložbeno prodajnog karaktera, Paradajz fest na kome svi izloženi proizvodi mogu da se degustiraju i kupe i to na više od 40 štandova izlagača poljoprivrednih proizvoda, za koje se ove godine tražilo mesto više jer je zainteresovanost izlagača ove godine bila izuzetno velika.

20.07.2024

16:00

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija