• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.07.2024

15:45

Pali narko bos i njegov diler! Uhvaćeni sa 50 grama, u stanu im pronašli više od 8 kilograma kokaina!

MUP Srbije

Vesti

Pali narko bos i njegov diler! Uhvaćeni sa 50 grama, u stanu im pronašli više od 8 kilograma kokaina!

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su Milen B. (55) i Miloš P. (36) koji su 18. jula 2024. godine uhapšeni prilikom primopredaje 59,64 grama opojne droge kokain, dok je prilikom pretresa stana Miloša P. u Beogradu pronadjeno još 8.155,67 grama ove opojne droge.

Milen B. je na saslušanju izneo svoju odbranu, dok se Miloš P. branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. 

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenima se na teret stavlja po jedno krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Postoje osnovi sumnje da su se Mioš P. i Milen B. 18. jula oko 14:30 časova po prethodnom dogovoru našli na jednoj benzinskoj stanici na magistralnom putu Čačak - Užice.

Seli su u vozilo marke BMW, pa je Miloš P. predao 59,64 grama opojne droge kokain Milenu B, namenjenu daljoj prodaji, a potom je Milen B. na ime kupovine Milošu P. predao 2.500 evra i 2.000 dinara.    

U stanu na adresi prebivališta Miloša P. u Beogradu i u pomoćnom objektu u dvorištu policija prilikom pretresa pronašla još ukupno 8.115,67 grama opojne droge kokain, vagicu za precizno merenje, nož sa tragovima opojne droge kokain, kao i novac u iznosu od 167.000 dinara, 12.680 evra, 100 švajcarskih franaka i 100 konvertibilnih maraka. 

Osumnjičeni su lišeni slobode u koordiniranoj akciji pripadnika Uprave kriminalističke policije MUP RS u saradnji sa policijskim službenicima PU Čačak i PU za grad Beograd, PS Voždovac, Višeg javnog tužilaštva u Užicu i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Uz vatromet, trubače i Lexington bend otvoren 4. Paradajz fest u Lebanu (FOTO)
Politika

Uz vatromet, trubače i Lexington bend otvoren 4. Paradajz fest u Lebanu (FOTO)

Pod pokroviteljstvom i u organizaciji opštine Lebane otvoren je četvrti po redu jedinstveni festival izložbeno prodajnog karaktera, Paradajz fest na kome svi izloženi proizvodi mogu da se degustiraju i kupe i to na više od 40 štandova izlagača poljoprivrednih proizvoda, za koje se ove godine tražilo mesto više jer je zainteresovanost izlagača ove godine bila izuzetno velika.

20.07.2024

16:00

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija