• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

21.07.2024

11:06

Rumuni hteli da prošvercuju skoro 90 grama kokaina i 30.000 evra! Uhapšena dvojica Rumuna na "prelazu Đerdap 1"

Informer

Vesti

Rumuni hteli da prošvercuju skoro 90 grama kokaina i 30.000 evra! Uhapšena dvojica Rumuna na "prelazu Đerdap 1"

Podeli vest

Na drumskom graničnom prelazu "Đerdap 1", prema Rumuniji, na ulazu u Republiku Srbiju, policijski službenici su u toku noći između 20. i 21. jula u putničkom vozilu marke "BMW", rumunskih tablica, u kojem su se nalazili rumunski državljani - C.L.M.A. (21) i S. R. I. (22) pronašli belu praškastu materiju nalik na opojnu drogu "kokain" bruto mase 87.88 grama.

Bela praškasta materija je pronađena u prtljažniku vozila, ispod tapacira, kod rezervnog točka.

- Kod jednog od pomenutih lica pronađen je i novac u ukupnom iznosu od 30.000 evra koji je bio oblepljen lepljivom trakom oko nogu - kaže izvor.

Zbog sumnje da su učinili krivično delo - neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, određeno im je zadržavanje u trajanju do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni u Više javno tužilaštvo u Negotinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba
PUN MESEC U JARCU

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba

Danas je pun Mesec u Jarcu, koji snažno menja sudbinu svih znakova, a posebno Jarčeva, Ovnova, Rakova i Vaga. Pun Mesec u Jarcu na poslednjem stepenu ovog znaka napraviće konjukciju sa Plutonom iz Vodolije, tako da će doneti duboko emotivno preispitivanje, ali i isplivavanje svega onoga što smo davno zakopali unutar sebe. Mars se nalazi u Blizancima, a Venera u Lavu, tako da je flert pojačan u letnjem periodu.

21.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija