• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2024

09:25

Znali su da je imao već dve nezgode, da je neiskusan i da koristi narkotike: Prijatelji mladića koji su nastradali saobraćajnoj nezgodi u Ćupriji

printscren instagram cuprija net/printscreen

Vesti

Znali su da je imao već dve nezgode, da je neiskusan i da koristi narkotike: Prijatelji mladića koji su nastradali saobraćajnoj nezgodi u Ćupriji

Podeli vest

Ćupija je od subote zavijena u crno nakon stravične saobraćajne nesreća u kojoj su poginula dva momka stara svega 20 godina, dok je BMW smrti vozio njihov prijatelj S. T. (21) kako se sumnja pod dejstvom opijata, i sa probnom vozačkom dozvolom.

Njihovi prijatelji otkrivaju kako je zapravo došlo do tragedije u subotu oko 20.30 sati na magistralnom putu Senje-Ćuprija.

Podsetimo, u ovoj nezgodi od zadobijenih povreda Strahinja M. (20) je preminuo na licu mesta, dok je Sava R. (21) na putu do bolnice.

Tinejdžerka (16) koja je bila u BMW-u smrti zadobila je teške telesne povrede kao i vozač S. T.

- Kobne večeri njih četvoro su se u roku od nekoliko minuta preko poruka dogovorili da se nađu kako bi otišli malo da se provozaju. Nisu imali neki plan gde da idu te večeri, nego samo da se malo voze BMW-om koji je u vlasništvu S.T. - kaže obavešten izvor.

Foto: Facebook/Instagram

 

Kako objašnjava, S. T. je odlučio da vozi tim magistralnim putem koji je inače, ravan.

- Međutim, tu gde se dogodila nesreća ima jedna krivina na levo, a S. T. je usled neprilagođene brzine ispravio tu krivinu. Isprevrtali su se nekoliko puta, a potom zaustavili. Automobil je havarisan i smrskan od silnih udaraca, pravo je čudo kako svi nisu poginuli na mestu - navodi izvor.

Kako potom dodaje, svi u društvu su znali da S. T. koristi narkotike.

- S. T. je pre dve godine podigao kredit kako bi kupio taj BMW, jer ga je jako želeo. Međutim, iako nikada nije sedao da vozi u alkoholisanom stanju, tako je redovno znao da vozi pod dejstvom opijata. Hteli su samo da se provozaju. S. T. je od prošle godine imao dve saobraćajne nesreće, to su mu sigurno bile opomene da se uozbilji, a nažalost izgleda da nije pratio znakove pored puta.

Poginuli Sava i Strahinja išli su zajedno u razred, a sada su zajedno i nastradali.

To su bili dobri momci, dobri prijatelji. Sava je radio, dok je Strahinja bio nezaposlen, ali jako vredan momak. Često je kosio u nadnici i pomagao svima, bio je onako što se kaže ljudina. Majka ga je ostavila dok je bio beba, ali se njegov otac borio za njega - rekao je jedan prijatelj za medije.

On dodaje devojka koja je bila sa njima ima prelome dva pršljena i dva slomljena rebra, sada se oporavlja, i nadaju se najboljem.

Foto: Foto: Printscreen/Facebook/ vozač automobila S.T.

 

Osumnjičenom S. T. određeno je zadržavanje i policija ga čuva u bolnici, a na teret mu se stavlja da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Kako je MUP saopštio, S. T. je vozio pod dejstvom kanabisa i sa probnom vozačkom dozvolom i jačim motorom od snage koja je dozvoljena za vozače sa probnom dozvolom.

Inače, neutešna porodica i prijatelji ispratili su jučena večni počinak Savu R. dok će Strahinja. M. biti sahranjen danas na ćuprijskom groblju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Senka porodice Obama i dalje lebdi nad Belom kućom! Duboka država je u potpunoj panici! Ima li Kamala Haris bilo kakve šanse? (VIDEO)
Live TV

Senka porodice Obama i dalje lebdi nad Belom kućom! Duboka država je u potpunoj panici! Ima li Kamala Haris bilo kakve šanse? (VIDEO)

Šta posle odustajanja Bajdena? Nemačka formirala kriznu grupu u slučaju pobede Bajdena. CNN objavio: Zapad smišlja kako da mobilizuje ljude u cilju rata protiv Rusije. Izraelska vojska presrela dronove lansirane iz Libana. Na ove i druge važne svetske teme, u emisiji "Rat uživo" gvorili su Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT Balkan i Petar Đurđev iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program javio se i analitičar Dejan Bumbić koji je komentarisao trenutnu situaciju u Americi i potencijalnu predsedničku kandidatkinju Kamalu Haris.

22.07.2024

22:33

Izrael i Jemen u ratnom plamenu! SVET SRLJA U HAOS! Srbija čuva mir! (VIDEO)
Live TV

Izrael i Jemen u ratnom plamenu! SVET SRLJA U HAOS! Srbija čuva mir! (VIDEO)

Da li muslimani imaju jedinstvo ili ne? Arapski svet nije reagovao onako kako bi trebalo kada je napadnuta Gaza. Huti su ušli u otvoreni rat sa Izraelom. Da li se bure baruta na Bliskom istoku širi? Našoj državi najznačajnije je da zadrži mir i stabilnost. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Miodrag Jevtić, pukovnik u penziji, nekadašnji dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i Miloje Pršić,

22.07.2024

18:41

Sport

Planeta

(VIDEO) Veoma sumnjivo! Javio se "AI" Bajden?! Čudna situacija na prvom govoru Kamale, mrežama se šire šokantne teorije!
GORI INTERNET

(VIDEO) Veoma sumnjivo! Javio se "AI" Bajden?! Čudna situacija na prvom govoru Kamale, mrežama se šire šokantne teorije!

Američka potpredsednica Kamala Haris održala je juče govor u predizbornom štabu demokrata u Vilmingtonu, dan nakon što je šef Bele kuće Džo Bajden objavio da odustaje od izborne trke i podržava nju za stranačku predsedničku nominaciju. Na skupu se preko telefona obratio i američki predsednik Džo Bajden, međutim, mnogi na društvenim mrežama tvrde da to zapravo nije Bajdenov glas.

23.07.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Lokalizovan požar na Tari!
Srbija

Lokalizovan požar na Tari!

Borba sa požarom na Tari, iznad Krtice, na putu Perućac - Mitrovac još traje. Vatrogasne ekipe su zaustavile širenje vatre i gase panjeve...

22.07.2024

18:43

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja
Srbija

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja

Crkva Svete Nedelje u prizrenskom naselju Potkaljaja postala je ženski manastir. Za igumaniju novoosnovanog manastira Srpke pravoslavne crkve postavljena je monahinju Zlata, koja je do sada službovala u manastiru Brnjak, kod Zubinog Potoka.

22.07.2024

16:16