• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2024

12:05

SAZNAJEMO! Velika akcija Četvrtog odeljenja! Otac i sin uhapšeni u Topoli zbog droge

MUP/informer

Vesti

SAZNAJEMO! Velika akcija Četvrtog odeljenja! Otac i sin uhapšeni u Topoli zbog droge

Podeli vest

Inspektori Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije uhapsili su na teritoriji Mladenovca i Topole sedam osoba i zaplenili oko 19 kilograma marihuane kao i elemente laboratorije za uzgoj te opojne droge.

Prema saznanjima Informera akcija inspektora za borbu protiv narkotika, nakon dužeg operativnog rada, izvedena je juče i to na teritoriji Mladenovca i Topole.

Prvo su na naplatnoj rampi, na izlasku iz Mladenovca na autoput, u automobilu uhapšeni M.Đ. (25) i N.T. (24) i to zbog sumnje da su imali ulogu takozvanih "čistača" i proveravali da li na toj deonici ima policijskih patrola.

 

Foto: MUP Srbije

Marihuana/Ilustracija

 

Zatim su u blizini, u drugom automobilu, uhapšeni M.P. (23) i R.R. (25), za koje se takođe sumnja da su imali zadatak da određenim osobama dojave da li ima patrola na putu.

- Ubrzo nakon toga, na naplatnoj rampi se pojavio automobil za čijim je volanom bio N.P. (39) iz Topole. Inspektori hapse i njega, a zatim detaljnim pretresom automobila, u tri torbe, pronalaze 16 većih paketa sa isto toliko kilogama marihuane - navodi dobro obavešteni izvor Informera.

 

Foto: MUP

Marihuana/Ilustracija

 

Dobrim operativnim radom, inspektori Četvrtog odeljenja zatim dobijaju informaciju da se u jednoj porodičnoj kući u Topoli nalazi instalirana laboratorija za uzgoj marihuane.

- Odlaskom na adresu i detaljnim pretresom kuće policajci pronalaze još tri kilograma marihuane spremne za uličnu prodaju. Takođe, nađeni su i elementi za laboratoriju za uzgoj te opojne droge. Tom prilikom lisice na ruke stavljene su B.R. (23), kao i njegovom ocu M.R. (50) - kaže izvor Informera.

Svim uhapšenim osobama u međuvremenu je, rešenjem nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će ih tužilac saslušati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Senka porodice Obama i dalje lebdi nad Belom kućom! Duboka država je u potpunoj panici! Ima li Kamala Haris bilo kakve šanse? (VIDEO)
Live TV

Senka porodice Obama i dalje lebdi nad Belom kućom! Duboka država je u potpunoj panici! Ima li Kamala Haris bilo kakve šanse? (VIDEO)

Šta posle odustajanja Bajdena? Nemačka formirala kriznu grupu u slučaju pobede Bajdena. CNN objavio: Zapad smišlja kako da mobilizuje ljude u cilju rata protiv Rusije. Izraelska vojska presrela dronove lansirane iz Libana. Na ove i druge važne svetske teme, u emisiji "Rat uživo" gvorili su Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT Balkan i Petar Đurđev iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program javio se i analitičar Dejan Bumbić koji je komentarisao trenutnu situaciju u Americi i potencijalnu predsedničku kandidatkinju Kamalu Haris.

22.07.2024

22:33

Izrael i Jemen u ratnom plamenu! SVET SRLJA U HAOS! Srbija čuva mir! (VIDEO)
Live TV

Izrael i Jemen u ratnom plamenu! SVET SRLJA U HAOS! Srbija čuva mir! (VIDEO)

Da li muslimani imaju jedinstvo ili ne? Arapski svet nije reagovao onako kako bi trebalo kada je napadnuta Gaza. Huti su ušli u otvoreni rat sa Izraelom. Da li se bure baruta na Bliskom istoku širi? Našoj državi najznačajnije je da zadrži mir i stabilnost. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Miodrag Jevtić, pukovnik u penziji, nekadašnji dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i Miloje Pršić,

22.07.2024

18:41

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Lokalizovan požar na Tari!
Srbija

Lokalizovan požar na Tari!

Borba sa požarom na Tari, iznad Krtice, na putu Perućac - Mitrovac još traje. Vatrogasne ekipe su zaustavile širenje vatre i gase panjeve...

22.07.2024

18:43

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja
Srbija

Osnovan ženski manastir u prizrenskom naselju Potkaljaja

Crkva Svete Nedelje u prizrenskom naselju Potkaljaja postala je ženski manastir. Za igumaniju novoosnovanog manastira Srpke pravoslavne crkve postavljena je monahinju Zlata, koja je do sada službovala u manastiru Brnjak, kod Zubinog Potoka.

22.07.2024

16:16