• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

26.07.2024

08:12

U "fiatu" pronađena veća količina droge i novca: Policijska patrola na Vračaru uhapsila muškarca i ženu

Informer

Vesti

U "fiatu" pronađena veća količina droge i novca: Policijska patrola na Vračaru uhapsila muškarca i ženu

Podeli vest

Policijska patrola PS Vračar, uhapsila je muškarca M.S. (42) i ženu D.L. (41), kada su prilikom rutinske kontrole, u automobilu marke "fiat" u kojem su bili, pronašla oko 300 grama marihuane i više od 80.000 dinara.

Kako Informer nezvanično saznaje, policijska patrola policijske stanice Vračar obavljala je rutinsku kontrolu kada su, u Južnom bulevaru zaustavili automobil marke "fiat",a u kojem su bili M.S i D.L.  

- Muškarac i žena u vozilu, bili su policajcima sumnjivi, ispostavilo se s razlogom. Pretresom vozila pronađeno je oko 300 grama marihuane. spakovane u manjim kesicama i reklo bi se spremne za prodaju - objašnjava izvor Informera i dodaje: 

- Pored marihuane kod njih je pronađeno i više od 80.000 dinara. Određena suma novca bila je u evrima. Policija je muškarca i ženu privela u policijsku stanicu na Vračaru, a privremeno im je oduzet i automobil, koji će biti detaljno pregledan. Naime, policajci sumnjaju da u njima možda ima još narkotika- rekao je naš sagovornk upoznat sa ovom odličnom zaplenom. 

Podsetimo, inspektori policijske stanice Vračar nakon dužeg operativnog rada, što podrazumeva sate i sate na terenu, otkrili su Zemunu laboratoriju za veštački uzgoj marihuane. Tom prilikom zaplenjeno je oko  kilograma pomenute droge spremne za prodaju i više od 400 stabljika kanabisa. Takođe, tom prilikom uhapšen je muškarac koji je, kako se sumnja veštački uzgajao drogu.  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Istorijski značajan dokument! Brnabić: Očekivala sam da se u Skupštini najviše govori o Deklaraciji, to je najvažnija tema!
Politika

Istorijski značajan dokument! Brnabić: Očekivala sam da se u Skupštini najviše govori o Deklaraciji, to je najvažnija tema!

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić izjavila je danas da je očekivala da tokom skupštinske rasprave proteklih dana bude više reči o Deklaraciji o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, istorijski značajnom dokumentu koji je posvećen miru i stabilnosti, a ne o nekim temama van dnevnog reda.

26.07.2024

09:06

TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa!
Live TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa!

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske juče je notom koja je upućena Veleposlanstvu Crne Gore u Zagrebu, izvestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića i potpredsednika Vlade Crne Gore Aleksu Bečića nepoželjnima. Ovu sramnu odluku komentarisali su predsednik dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac i Maksim Vučinić iz Radničke partije Crne Gore.

26.07.2024

09:35

Sport

Sve oči uprte u nju! Milica probija led za Srbiju na OI!
Olimpijske igre

Sve oči uprte u nju! Milica probija led za Srbiju na OI!

Srpska džudistkinja Milica Nikolić prva će na ovogodišnjim Olimpijskim igrama izaći na borilište sa grbom Srbije na opremi. Ona će u kategoriji do 48 kilograma prvu prepreku imati u vidu Maruše Štangar iz Slovenije, a sutra već oko 10:00 ćemo je gledati u prvom nastupu.

26.07.2024

09:10

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija