• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Srbija Danas

27.07.2024

08:54

Jedan detalj svima promakao! Mesto gde se Danka poslednji put igrala sa bratom policija ponovo pretražuje

Shutterstock, Društvene mreže

Vesti

Jedan detalj svima promakao! Mesto gde se Danka poslednji put igrala sa bratom policija ponovo pretražuje

Podeli vest

Na mestu gde je nastala poslednja fotografija devojčice uočen misteriozan simbol. Policija u potrazi za telom Danke Ilić pretražuje područje u blizini mesta odakle su osumnjičeni za njeno ubistvo.

U još jednoj potresnoj fazi istrage, misteriozna tragedija koja je zapanjila region, postavlja nova pitanja o sudbini devojčice Danke Ilić koja je nestala u martu. Iako su osumnjičeni priznali zločin, telo devojčice i dalje nije pronađeno, a potraga je proširena na široku oblast uključujući nekoliko sela i deponija. Dok se istražuje svaki mogući trag, javnost i dalje ostaje u neizvesnosti oko lokacije tela i mogućih dodatnih aktera u ovom strašnom zločinu.

Najviše pažnje privukla je napuštena kuća blizu porodice devojčice, koja je postala mesto značajno za istragu. Jedan detalj na zidu kuće posebno je misteriozan.

 

Foto: Informer

 

 

Na kući se nalazi veliki krst, prikačen za crnu tkaninu na zidu. Kakvo značenje ima, nije poznato, ali je činjenica da ostavlja gorak ukus svakome ko ga pogleda.

Podsećamo, devojčica je nestala 26. marta u Banjskom polju, a kasnije je otkriveno da je ubijena. Osumnjičeni su priznali zločin, ali nisu otkrili gde su sakrili telo. Potraga za telom proširena je na okolna sela, uključujući selo Luka i selo Zlot, kao i na nekoliko deponija. Policija trenutno istražuje i područje u blizini sela Sumrakovac (koje je oko 13 kilometara udalje od sela Zlot) uzduž i popreko, ali bez rezultata.

Postavlja se pitanje da li je telo devojčice premeštano više puta. Poznato je da su osumnjičeni prvo udarili devojčicu službenim vozilom, a zatim je jedan od njih priznao da je davio devojčicu dok nije prestala da diše. Telo je prvobitno bačeno na deponiju, ali je kasnije premešteno na nepoznatu lokaciju. Prema navodima, pomoći su im pružili članovi porodice, ali je teško utvrditi gde je telo sada.

Foto: Foto: Facebook

 

 

Podsećamo, oba osumnjičena za Dankino ubistvo sada u tužilaštvu poriču da su počinili zločin, kao i da su devojčicu uopšte videli.

Da li je još neko umešan u zločin?

Dok istražitelji i dalje traže telo, postavlja se pitanje da li je još neko umešan u ovaj zločin. Meštani sela Zlot izrazili su sumnju u sposobnost osumnjičenih da su sami osmislili i izveli zločin. Iako su neki članovi porodice osumnjičenih pominjani kao mogući pomagači, jedan od njih je preminuo, dok je drugi na slobodi i ne sumnja se da je umešan u zločin.

Da li će telo biti pronađeno i u kakvom stanju, ostaje neizvesno dok istraga traje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija