• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

27.07.2024

10:35

Mariju (91) nije ubila biološka ćerka! Novi detalji jezivog ubistva na Voždovcu

printscreen

Vesti

Mariju (91) nije ubila biološka ćerka! Novi detalji jezivog ubistva na Voždovcu

Podeli vest

Vesna A. (53) koja je ubila Mariju A. (91) nije bila njena biološka ćerka, već su je usvojili.

Porodica ubijene Marije A. navodno je bila dobrostojeća i posedovala više nekretnina na atraktivnim lokacijama. Sumnja se da je materijalna korist mogla biti motiv za ubistvo. U poruci pronađenoj pored tela starice navedeno je da je razlog zločina bio neraščišćeni imovinski odnosi.

Podsećamo, na Voždovcu je prekjuče pronađeno telo Marije A. (93).

Mariju je ugušila njena ćerka Vesna A. (53) najmanje dva ili tri dana ranije.

Foto: MUP Srbije

 

 

Pored majke, Vesna je ostavila video poruku u kojoj je nagovestila mogućnost samoubistva. Ovo se ubrzo ispostavilo kao tačno, jer je telo Vesne A. pronađeno u njenom stanu na Vračaru, gde se obesila. Komšije su primetile njen nestanak i pokušale da je dozovu, a kroz prozor su videli samo njene noge koje vire iz jedne prostorije.

Zvali su policiju, Hitnu pomoć i vatrogasce da pomognu oko otvaranja vrata i tako je otkriven zločin.

Baku nisam videla dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali. Njenu ćerku sam poslednji put videla pre dva dana. Obično smo zajedno uveče šetale pse - priča komšinica.Ona kaže da je u poslednja dva dana primetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni da nasluti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.

- Obično su psa držali u kući, ali ta poslednja dva dana pas je bio u dvorištu. Pomislila sam da su ga izvele zbog vrućine, nisam mogla ni da naslutim da se nešto strašno moglo dogoditi u kući, zbog čega bi psa izveli napolje - dodaje komšinica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine
Društvo

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da će krajem 2025. ili početkom 2026. godine biti u potpunosti završen Moravski koridor, koji se trenutno radi, a da će do kraja ove godine u saobraćaj biti pušteno 30 kilometara tog koridora, čime će u saobraćaj biti uključeni Trstenik i Vrnjačka banja kao i deo deonice Preljina - Adrani najverovatnije do Mrčajevaca.

27.07.2024

15:21

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija