• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/republika

27.07.2024

16:55

Drama na Konjarniku! Bežeći od otmičara mladić se bacio sa 27. sprata?!

printskrin/youtube

Vesti

Drama na Konjarniku! Bežeći od otmičara mladić se bacio sa 27. sprata?!

Podeli vest

Uhapšen je A.B(1998) zbog sumnje da je učestvovao u otmici B.B.

Prema pisanju portala Republika desio se pravi horor u Beogradu, kada je mladić B.B. nakon svirepog mučenja skočio sa 27. sprata jedne zgrade na Konjarniku.

Naime, kako nezvanično saznajemo mladić B.B. je bio otet, a otmičar A.B. je uhapšen.

- U Beogradu je uhapšen A.B. (26) zbog sumnje da je učestvovao u otmici B.B. (36) godište koji je nakon mučenja, kako se veruje, skočio sa 27. sprata jedne zgrade na Konjarniku.

Naime, kako dalje saznajemo u toku je rasvetljavanje svih okolnosfi ovog slučaja na kojem radi policija i Više javno tužilaštvo u Beogradu, koje je slučaj preuzelo na nadležnost od Prvog osnovnog javnog tužilaštva, nakon što su se pojavili dokazi o protivpravnom lišenju slobode koje je rezultiralo smrću B.B.

Prema do sada poznatim podacima, B.B. je otet i vođen na Frušku goru, gde mu je tražen novac, a potom je odveden u stan u na Konjarniku gde je vezan i mučen. Nakon toga je skočio kroz prozor stana na 27. spratu zgrade.

Ukoliko se istragom utvrdi da je ipak bačen kroz prozor, odgovorni će biti optuženi za ubistvo. B.B. je ranije osuđivan zbog trgovine narkoticima na tri i po godine zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija